• PRO TV
  • Roxana Nemes a parasit Ferma Vedetelor. Ce a declarat dupa eliminare VIDEO EXCLUSIV

Roxana Nemes a parasit Ferma Vedetelor. Ce a declarat dupa eliminare VIDEO EXCLUSIV

Roxana Nemes a parasit Ferma Vedetelor. Ce a declarat dupa eliminare VIDEO EXCLUSIV

In apropierea duelului, tensiunea a crescut in Ferma Vedetelor. Roxana Nemes a fost desemnata prima duelista a acestei saptamani de catre Vasile Calofir, iar din acel moment toti concurentii au inceput sa se intrebe cu cine va alege cantareata sa se confrunte in aceasta proba decisiva.

Ziua in Ferma Vedetelor nu poate incepe fara Nea Rata si surprizele lui. Pentru a ii pune in miscare pe fermieri dupa noaptea petrecuta alaturi de formatia Zdob si Zdub, acestea le-a propus un concurs care a constat intr-o proba pe echipe. 

Legati de picioare cu sfori, concurentii au fost provocati sa se sincronizeze si sa care impreuna un balot de paie. Prima echipa care a reusit sa aduca paiele la punctul desemnat de Nea Rata a fost cea formata din Vasile si Paul. Drept rasplata pentru indemanarea lor, Nea Rata le-a oferit o "escapada" la o ferma bio. Marinimos, Nea Rata a mai permis inca unui concurent sa se alature grupului si astfel Lili Sandu a marcat si prima iesire din Ferma de la venirea in Cipru. 


Plin de initiative, Nea Rata a decis sa le mai faca o surpriza concurentilor si le-a adus in ferma doi struti. Din pacate, reactiile concurentilor nu au fost pe masura asteptarilor fermierului, iar conflictele nu au intarziat sa apara. Nea Rata a avut un schimb taios de replici cu vedetele, motiv pentru care a parasit suparat Ferma. Ramane de vazut, care vor fi consecintele acestui fapt.

Aparitia Iuliei Vantur la Ferma Vedetelor a marcat si momentul in care Roxana Nemes si-a ales adversara, in persoana lui Lili Sandu

Un duel intre fete a fost intotdeauna unul tensionat, iar aceasta confruntare s-a ridicat la nivelul asteptarilor.


Prima proba a duelului s-a numit "Cursa Polonicelor" si a constat in transferarea unui lichid cu ajutorul unui polonic dintr-un butoi in doua sticle. Dand dovada de indemanare, Lili Sandu a fost desemnata castigatoarea acestei probe. 

La cea de-a doua proba, "Turnirul", Roxana Nemes si-a demonstrat abilitatile si a reusit sa o doboare de pe barna de cinci ori, fiind desemnata castigatoarea. 

Ultima proba a duelului dintre Roxana si Lili s-a numit "Catapulta". Cele doua concurente au fost provocate sa arunce mandarine intr-un butoi cu apa cu ajutorul unei catapulte.

Cu un grad de dificultate crescut, aceasta ultima proba le-a solicitat extrem de mult pe cele doua dueliste. Cea mai concentrata dintre ele a fost Lili Sandu, fapt ce i-a adus victoria. Cu un scor de 2 la 1, Lili Sandu a fost castigatoarea acestui duel, iar Roxana Nemes a parasit competitia. 

Descarca aplicatia PROTV din Google Apps si App Store pentru a vedea Video EXCLUSIV cu declaratia Roxanei Nemes dupa ce a fost eliminata de la Ferma Vedetelor! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni