• PRO TV
  • Claudia Puican a apărut cu bebelușul în brațe, la scurt timp după naștere. Artista a anunțat venirea pe lume a noului membru, cu zâmbetul pe buze: „Micuța prințesă”

Claudia Puican a apărut cu bebelușul în brațe, la scurt timp după naștere. Artista a anunțat venirea pe lume a noului membru, cu zâmbetul pe buze: „Micuța prințesă”

Claudia Puican a apărut cu bebelușul în brațe, la scurt timp după naștere. Artista a anunțat venirea pe lume a noului membru, cu zâmbetul pe buze: „Micuța prințesă”

Claudia Puican a postat o fotografie emoționantă pe rețelele de socializare, în urmă cu doar câteva zile. Artista de muzică de petrecere le-a prezentat fanilor cel mai nou membru al familiei, iar cei care o urmăresc s-au întrecut în mesaje care mai de care mai frumoase.

 

Gallery

Claudia Puican este în culmea fericirii, deoarece, în familia ei, și-a făcut apariția o fetiță. Soția lui Armin Nicoară a postat imaginea emoționantă, la scurt timp după naștere.

Claudia Puican a cunoscut bebelușul

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că soția lui Armin Nicoară este îndrăgostită de copiii mici, deoarece, nu de puține ori, a spus că își dorește foarte mult să fie mamă. Artista speră ca Dumnezeu să îi îndeplinească această dorință, cât de repede cu putință.

Citește și: 

Recent, aceasta a postat o fotografie cu un bebeluș, la scurt timp după naștere (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS). Cu toate acestea, micuța nu este a ei, ci a unei persoane apropiate artistei, pe care a mers să o viziteze, imediat ce și-a adus pe lume micuța.

„Într-o clipită, inima mea a fost cucerită de micuța prințesă care a venit pe lume de curând!♥️ Felicitări, @narcyyy și @savu.bogdan , pentru acest dar minunat!”, a scris Claudia Puican, pe rețelele de socializare. 

Claudia Puican vrea să aibă un copil

În ultimele luni, atât Claudia Puican, cât și Armin Nicoară au vorbit despre cât de mult își doresc să aibă un copil. Din cauza diabetului de care suferă, Armin Nicoară urmează să fie supus unor intervenții chirurgicale, în încercarea de a reuși să facă un copil.

Claudia Puicana speră ca tratamentele medicilor să funcționeze, deoarece întemeierea unei familii, alături de Armin Nicoară, este cea mai arzătoare dorință a ei.

Citește și:

​Mai mult decât atât, recent, în cadrul unui interviu, artistul a mărturisit că cei din jur pun presiune pe artistă, pentru a rămâne însărcinată, deși au recunoscut că problemele de sănătate îi încurcă serios din acest punct de vedere.

 

Sursa foto: Instagram   

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni