• PRO TV
  • Armin Nicoară, avertizat că pierde oportunitatea de a face un copil. Artistul a preferat să plece din țară și să o lase singură pe Claudia Puican: „Nu mai știam ce să fac”

Armin Nicoară, avertizat că pierde oportunitatea de a face un copil. Artistul a preferat să plece din țară și să o lase singură pe Claudia Puican: „Nu mai știam ce să fac”

Armin Nicoară, avertizat că pierde oportunitatea de a face un copil. Artistul a preferat să plece din țară și să o lase singură pe Claudia Puican: „Nu mai știam ce să fac”

Timp de câteva săptămâni, Armin Nicoară a fost plecat din țară, deși știa foarte bine că soția lui, Claudia Puican, nu este de acord cu acest lucru. Artistul a vrut să puncteze o realizare personală care era foarte importantă pentru el, doar că acest lucru a avut un preț.

Gallery

Armin Nicoară a plecat în străinătate, pentru a-și demonstra că diabetul de care suferă de mai mulți ani nu îl împiedică din a face ceea ce își propune. Cu toate acestea, perioada în care a luat decizia s-a suprapus cu perioada în care trebuia să ajungă la medic, în încercarea de a face un copil.

Armin Nicoară și-a supărat soția, după ce a amânat intervențiile chirurgicale

Claudia Puican și Armin Nicoară își doresc extrem de mult să aibă un copil, doar că boala pe care acesta o are le creează probleme din acest punct de vedere. Prin urmare, au făcut programare la un medic din Paris, artistul urmând să fie supus unor intervenții chirurgicale.

Deși medicul i-a dat un ultimatum și l-a avertizat că, dacă nu se va prezenta, înțelegerea lor pică, acesta a ales să își îndeplinească cealaltă dorință.

Citește și:

„A fost extraordinar de dificil să iau această decizie. A trebuit să mă împart în două drumuri. Am fost atât de fericit că plec și, în ultimele zile, să primesc așa o încărcătură negativă, astfel încât să nu mai merg...Am plecat cu sufletul neîmpăcat”, a povestit artistul, în cadrul unui interviu online.

Claudia Puican i-a apărut în vis lui Armin Nicoară

Așa cum era de așteptat, Claudia Puican s-a supărat, deoarece, pe lângă faptul că se temea pentru sănătatea lui, au pierdut și programarea pe care o aveau făcută la medic.

Solistul de muzică de petrecere susține că dorul de Claudia Puican a fost cel mai greu de suportat, iar, când a aflat că unul dintre colegii cu care a plecat în străinătate va fi tată, sentimentele au devenit și mai inconfortabile.

Citește și: 

„Nu am fost doborât de boală, ci de dorul de soție și de casă. Când a aflat că va fi tată, gândul m-a dus imediat la Claudia. Mă gândeam că ea e acasă, supărată, nu mai știam ce să fac. În seara aia, am visat-o pe Claudia că era supărată pe canapea.

Când m-am trezit, am zis că nu se mai poate. M-a luat plânsul și am zis că am greșit față de ea”, a mai spus acesta.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni