• PRO TV
  • Armin Nicoară a mers cu un buchet de flori, noaptea, la o altă femeie. Claudia Puican a aflat chiar de la prietena ei de gestul făcut de artist: „Nu răspunde la telefon”

Armin Nicoară a mers cu un buchet de flori, noaptea, la o altă femeie. Claudia Puican a aflat chiar de la prietena ei de gestul făcut de artist: „Nu răspunde la telefon”

Armin Nicoară a mers cu un buchet de flori, noaptea, la o altă femeie. Claudia Puican a aflat chiar de la prietena ei de gestul făcut de artist: „Nu răspunde la telefon”

Claudia Puican și Armin Nicoară s-au întâlnit în urmă cu mai mulți ani, la un restaurant la care artista cânta. Nu a fost dragoste la prima vedere, deoarece artistului i se aprinseseră călcâiele după o colegă de-ale actuale sale soții.

Gallery

​Claudia Puican și Armin Nicoară sunt cununați religios de aproximativ un an și jumătate, dar a trebuit să treacă ceva timp până au făcut acest pas. Acesta încerca să cucerească o altă femeie, dar fără rezultat, ajungând, în cele din urmă, la Claudia.

Armin Nicoară a vrut să aibă o relație cu o colegă de-ale Claudiei Puican

Una dintre colegele Claudiei prezenta interes pentru Armin Nicoară, care i-a cerut acesteia să o convingă să iasă la o întâlnire. Deși artistul era îndrăgostit de ea, aceasta nu a vrut să audă și nu s-a concretizat nimic între ei.

„Ne-am împrietenit, am ținut o legătură de prietenie. El tot mă suna să mă întrebe ce face colega, de ce nu răspunde la telefon. Într-o seară, chiar era cu flori la ea, la bloc. Fata aia nu-i răspundea”, a povestit Claudia Puican, în cadrul unei emisiuni, adăugând faptul că devenise un intermediar între el și fata cu pricina, dar nu a reușit să o convingă să discute cu el.

Cum a început relația dintre cei doi

După ceva timp, a venit ziua de naștere a Claudiei Puican. Artista l-a invitat și pe Armin Nicoară, fiind singurul care, la finalul petrecerii, s-a oferit să o conducă acasă și să îi dea o mână de ajutor cu cadourile și cu florile.

Claudia Puican a fost impresionată de amabilitatea lui Armin Nicoară, dar și de faptul că nu a făcut niciun gest îndrăzneț. Datorită acestui lucru, au păstrat legătura și au ajuns să cânte împreună, la nunți.

„Noi, artiștii, suntem mereu plecați de acasă, nu mai avem viață personală. Stând numai cu el, numai cu el…așa ne-am apropiat. El nu era cu fete multe, dar, pur și simplu, colabora foarte mult cu altele. Devenisem geloasă fără să vreau”, a mai spus artista.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni