• PRO TV
  • Cum a reacționat Armin Nicoară atunci când a văzut-o pe Denisa Filcea făcându-și duș, fără nimic pe ea. Artistul nu a ținut cont că toată lumea îl va vedea

Cum a reacționat Armin Nicoară atunci când a văzut-o pe Denisa Filcea făcându-și duș, fără nimic pe ea. Artistul nu a ținut cont că toată lumea îl va vedea

Cum a reacționat Armin Nicoară atunci când a văzut-o pe Denisa Filcea făcându-și duș, fără nimic pe ea. Artistul nu a ținut cont că toată lumea îl va vedea

Denisa Filcea se află, de câteva zile, într-o vacanță exotică, în Mauritius. Aceasta postează mai multe fotografii și filmulețe, ținându-și fanii la curent cu activitățile pe care le are.

Gallery

Flick și Denisa Filcea au plecat într-o nouă vacanță, fiind însoțiți, bineînțeles, de fiica lor, Eva. Recent, aceasta a fost filmată în timp ce își făcea duș, în natură, iar imaginile postate pe rețelele de socializare au scandalizat unele persoane.

Denisa Filcea, soția lui Flick, filmată în timp ce își făcea duș

Au ales o cazare care le oferă foarte multă intimitate, fiind exact ceea ce își doreau. Printre facilitățile resort-ului pe care l-au ales se numără și un duș amplasat în aer liber, de care Denisa Filcea s-a bucurat din plin.

Flick a filmat-o în timp ce își făcea duș, dar fără să lase prea mult la vedere, deoarece o frunză acoperea părțile intime. (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS). Nu puține au fost persoanele care au fost deranjate de îndrăzneala ei și au sesizat acest lucru în comentariile pe care, ulterior, Denisa le-a șters.

„Dacă era singură, fără copil, era poate altfel. Foarte urât și fără eleganță”, „I-am zis că e vulgară. Atât. În 2 minute, mi-a șters comentariul și m-a restricționat, nu pot să-i mai comentez. Dar nu m-a blocat. Are efectiv 12 comentarii din 274k de followers, deci vă dați seama ce i-au scris, de le-a sters pe toate”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care aceasta le-a primit.

Armin Nicoară s-a numărat și el printre persoanele care au apreciat postarea, deși, de ceva timp, este pus la zid pentru aprecierile și comentariile pe care le face la adresa femeilor, mai ales atunci când vine vorba de unele postări mai îndrăznețe.

Denisa Filcea și Flick se iubesc din ce în ce mai mult

În vara acestui an, se vor împlini doi ani de când Denisa Filcea a adus-o pe lume pe fiica ei și a lui Flick. Cu toate acestea, relația lor nu s-a schimbat din cauza apariției copilului, ci s-a sudat și mai mult.

Flick nu a renunțat la gesturile romantice și îi arată soției sale, în fiecare zi, cât de mult o iubește și cât de mult înseamnă pentru el. „Din prima clipă, îi scriu zilnic poezii. Unele i le las lipite prin casă, altele i le trimit pe telefon sau i le scriu pe felicitările atașate buchetelor de flori pe care i le aduc săptămânal”, a povestit acesta, în cadrul unui interviu acordat pentru Viva.

 

Sursa foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni