• PRO TV
  • Armin Nicoară, primele declarații despre adopție, după ce Claudia Puican a încercat să rămână însărcinată pe cale naturală. Artistul și soția lui vor copii cu orice preț: „Am încredere”

Armin Nicoară, primele declarații despre adopție, după ce Claudia Puican a încercat să rămână însărcinată pe cale naturală. Artistul și soția lui vor copii cu orice preț: „Am încredere”

Armin Nicoară, primele declarații despre adopție, după ce Claudia Puican a încercat să rămână însărcinată pe cale naturală. Artistul și soția lui vor copii cu orice preț: „Am încredere”

Claudia Puican și Armin Nicoară nu se lasă până în momentul în care nu vor avea un copil, indiferent de câte sacrificii trebuie să facă pentru acest lucru. Recent, artistul a vorbit despre posibilitatea de a adopta un copil, dacă nu vor reuși să facă unul pe cale naturală.

Gallery

​Deși au absolut tot ceea ce își doresc, Armin Nicoară și Claudia Puican nu sunt pe deplin fericiți, deoarece, din viața lor, lipsește un copil. Cei doi își doresc extrem de tare să devină părinți, doar că problemele de sănătate ale artistului îi fac să depună eforturi foarte mari în această direcție.

Claudia Puican și Armin Nicoară nu au vorbit despre adopție

În cadrul unui interviu, Claudia Puican a mărturisit că ea și Armin Nicoară încearcă de trei ani să facă un copil, dar fără rezultat. Cu toate acestea, nu se lasă și încearcă tot ceea ce medicii le spun, motiv pentru care, au apelat și la ajutorul unui medic din Franța.

Recent, în cadrul unui interviu, Armin Nicoară a vorbit despre posibilitatea de a înfia un copil, în cazul în care Claudia Puican nu va putea rămâne însărcinată pe cale naturală. Artistul a mărturisit că nu au luat în calcul această variantă, deoarece își doresc ca bebelușul să apară în viața lor pe cale naturală.

Citește și:

„Nu ne-am gândit să înfiem un copil. Nu m-am dus atât de departe cu gândul. Eu tot am încredere. Încerc până reușesc”, a spus Armin Nicoară, în cadrul unui interviu online. 

Claudia Puican nu exclude posibilitatea de a fi mamă de gemeni

În cadrul unui interviu acordat pentru Fanatik, Claudia Puican a declarat că nu ar deranja-o să rămână însărcinată cu gemeni, deoarece, dacă va avea doar un copil și se va descurca, și-ar dori să îl facă și pe al doilea.

Mai mult decât atât, nici pe ea și nici pe Armin Nicoară nu îi interesează ce sex va avea copilul, deoarece tot ce își doresc este să fie sănătos.

Citește și:

​După ce vor trece Sărbătorile Pascale, Claudia Puican și Armin Nicoară vor pleca în Franța, la medicul la care trebuiau să ajungă la finalul lunii ianuarie. Cei doi își doresc extrem de tare ca totul să dea roade, mai ales pentru că cei din jur pun o presiune foarte mare pe Claudia Puican din acest punct de vedere.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni