• PRO TV
  • Imagini in exclusivitate de la botezul Mariei, fetita lui Pepe. Andra a dansat toata noaptea si i-a cantat micutei

Imagini in exclusivitate de la botezul Mariei, fetita lui Pepe. Andra a dansat toata noaptea si i-a cantat micutei

Imagini in exclusivitate de la botezul Mariei, fetita lui Pepe. Andra a dansat toata noaptea si i-a cantat micutei

“Happy Hour” a difuzat imagini in exclusivitate de la botezul fetitei lui Pepe. Micuta Maria si-a facut oficial intrarea in showbiz cu o baita buna la botez. Vezi imagini unice din biserica, din timpul ceremoniei religioase, vedetele care au venit sa fie alaturi de fericitii parinti si de nasii Andra si Catalin Maruta si imagini in exclusivitate de la petrecerea de dupa botez.

Pepe este in culmea fericirii, iar motivul a fost botezul fiicei sale, Maria. "Important este ca ne-am simtit atat de bine aseara. Toata lumea s-a distrat"

Dupa ce Maria s-a dichisit si au fost respectate toate traditiile, Pepe, sotia sa si nasii au plecat sa o crestineze pe micuta Maria. Fiind atat de entuziasmat de acest eveniment, si-a facut butoni cu fata copilului si si-a cusut in interiorul sacoului data botezului si numele fetitei. Micuta Maria i-a dat batai de cap Andrei, a plans si s-a zbatut in bratele ei tot timpul in biserica.
 
La nunta a venit si Stefan Stan impreuna cu Andreea Mantea, Viorica si Ionita din Clejani, Romica Tociu, Cristina Spatar, supranumita regina R&B, Andreea Tonciu, Silviu Prigoana, Edi Stancu si Ionut Iftimoaie.

"Sa fie un copil sanatos, ca iubit este.Ce ne dorim noua pentru copilul nostru, dorim si pentru el"
, i-a urat Andra fetitei lui Pepe, Maria.

De dragul fetitei sale, Pepe a urcat si el pe scena si a cantat o piesa compusa in urma cu mult timp de tatal sau, Ion Talent. Toti invitatii l-au felicitat pe artisti si sunt de acord ca Pepe a inflorit si ca arata cat se poate de fericit de cand este casatorit si o are si pe Maria, fetita lui.
 










In fiecare vineri, de la 20:30, la ProTV si pe Voyo.ro, "Romanii au talent".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni