• Emisiuni
  • La Măruță
  • Luni, reprezentanti ai Ambasadei Americii stau la masa cu Maruta in platoul emisiunii La Maruta

Luni, reprezentanti ai Ambasadei Americii stau la masa cu Maruta in platoul emisiunii La Maruta

Luni, reprezentanti ai Ambasadei Americii stau la masa cu Maruta in platoul emisiunii La Maruta

Incepand din 27 noiembrie, de la ora 15:00, o data pe saptamana, diplomati straini vin in platoul emisiunii La Maruta si stau la masa cu Maruta. 

Catalin va avea invitati de seama si impreuna vor gusta din cele mai bune si renumite produse traditionale romanesti. Luni vor veni La Maruta reprezennti ai Ambasadei Americii, Katy Estes – Consul general in funtie si Ron Hawkins – Consilier pentru Presa si Cultura. Ei vor fi primii doi invitati speciali ai lui Catalin, care vor incerca produsele din Camaruta lui Maruta.

"Camaruta merge bine. De fapt, a devenit cam neincapatoare, asa ca mi-a venit ideea sa impart cat mai simplu si direct din bunatatile primite. Incepand de luni, imi voi amenaja in platou un coltisor romanesc si, o data pe saptamana, voi invita la masa, aici, in platou, cate un om special, cate un om vrednic si muncitor, harnic si cinstit, vesel, optimist si haios, un om de 10!  De luni, va invit LA MASa CU MARUTA! La o sarmaluta, o chifteluta, la o mamaliguta, si la un pahar de vorba, asa cum ii place romanului sa spuna.", a spus Catalin Maruta.

Luni, de la ora 15:00, telespectatorii vor urmari o editie a emisiunii La Maruta plina de surprize si invitati speciali.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni