• PRO TV
  • Vica Blochina a avut parte de o surpriza inaintea duelului cu Cristina Cioran. De cine a fost vizitata

Vica Blochina a avut parte de o surpriza inaintea duelului cu Cristina Cioran. De cine a fost vizitata

Vica Blochina a avut parte de o surpriza inaintea duelului cu Cristina Cioran. De cine a fost vizitata

Inaintea duelului cu Cristina Cioran, Vica Blochina a avut parte de o surpriza si a fost vizitata de o prietena draga, Cosette.

Vedeta a fost emotionata atunci cand si-a vazut amica, mai ales ca este prima vizita de care a avut parte in timpul competitie. 

Pentru a avea parte de un moment de intimitate alaturi de prietena sa, Vica si Cristina au fost nevoite sa creeze un moment destul de amuzant in costum de baie.

Cele doua au stat de vorba pentru cateva minute, iar Vica s-a interesat de starea fiului ei, marturisind ca si-ar dori sa ajunga acasa cat mai repede.

"E bine, te asteapta acasa invingatoare, asa cum ai fost intotdeauna!", i-a transmis Cosette. 

Marea Finala de la Ferma Vedetelor este sambata, 30 mai, LIVE pe ProTV! Finala va avea loc in hambarul duelului, care va fi modificat special pentru acest eveniment. Un decor impresionant va purta telespectatorii in lumea de alta data. Vor fi filmari spectaculoase cu drona, care vor arata intreaga ferma si stadiul final dupa trei luni in care fermierii au muncit si au construit acest loc. 

Finala se va desfasura in doua etape, pe sistem piramida. In prima faza vor avea loc semifinalele, iar apoi, castigatorii semifinalelor vor lupta in ring in marea finala. Tensiunea va fi la inaltime, iar determinarea isi va spune cuvantul in duelul final. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni