• PRO TV
  • Margherita de la Clejani a fost dată în judecată, în urma accidentului produs acum patru ani. La mijloc este vorba de aproximativ 6.000 de euro

Margherita de la Clejani a fost dată în judecată, în urma accidentului produs acum patru ani. La mijloc este vorba de aproximativ 6.000 de euro

Margherita de la Clejani a fost dată în judecată, în urma accidentului produs acum patru ani. La mijloc este vorba de aproximativ 6.000 de euro

Margherita de la Clejani nu a scăpat de probleme. Aceasta va ajunge, din nou, în fața judecătorilor, pentru o datorie care se ridică la suma de 29.000 de lei.

Gallery

​Accidentul pe care Margherita de la Clejani l-a produs în anul 2020 nu a rămas fără repercursiuni. Deși a crezut că poate răsufla ușurată, fiica Vioricăi de la Clejani a primit o nouă lovitură.

Margherita de la Clejani, dată în judecată din cauza accidentului produs

Toată lumea ține minte scandalul în care a fost implicată Margherita de la Clejani din cauza accidentului pe care l-a produs, în Capitală. După incident, au urmat săptămâni extrem de grele pentru aceasta, devenind ținta multor comentarii negative.

Din cauza accidentului pe care l-a produs în urmă cu patru ani, Margherita de la Clejani a fost dată în judecată de firma de asigurări la care avea polița RCA. Primul termen al procesului va avea loc pe data de 21 mai.

Citește și:

​Conform anchetei efectuate de oamenii legii, Margherita de la Clejani se urcase la volanul mașinii cu care provocase accidentul, după ce consumase substanțe interzise. Aceasta a scăpat de închisoare, dar a trebuit să plătească o amendă în valoare de 40.000 de lei.

Margherita de la Clejani a fost înjunghiată pe stradă

Ultimii ani au fost extrem de grei pentru Margherita, care a avut parte de probleme, în lanț. În urmă cu un an și jumătate, a fost înjunghiată în plină stradă, în plină stradă, de un bărbat care se deplasa pe trotinetă.

Citește și:

​Bărbatul cu pricina i-a înfipt acesteia un cuțit în zona gâtului, încercând să o atace și pe femeia cu care Margherita se afla. Din fericire, rănile care i-au fost provocate Margheritei nu i-au pus viața în pericol, dar a fost consultată de medicii de la Spitalul Universitar din Capitală.

Mai mult decât atât, la acea vreme, Margherita a refuzat să rămână internată în spital, fiind convinsă că se putea vindeca și acasă, mai ales că viața nu i-a fost pusă în pericol.

 

Sursa foto: Instagram, captură video

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni