• PRO TV
  • VIDEO Radoi, pe VIATA in memoria arabilor de la Al Hilal: "Ziceau ca mama e romanca si tata e brazilian!"

VIDEO Radoi, pe VIATA in memoria arabilor de la Al Hilal: "Ziceau ca mama e romanca si tata e brazilian!"

VIDEO Radoi, pe <span style="color: rgb(255, 0, 0);">VIATA </span>in memoria arabilor de la Al Hilal: "Ziceau ca mama e romanca si tata e brazilian!"

Mirel Radoi o lasa pe Al Hilal dupa doi ani si jumatate si merge la Al Ain, in Emiratele Arabe Unite dupa Cosmin Olaroiu.

Cel mai mult, Radoi a fost impresionat de comentatorii arabi, care innebuneau la fiecare gol marcat. "Doar in Italia mai sunt astfel de comentarii la derby-ul Inter - Milan. Comentatorii te fac tot timpul sa te uiti la meci, chiar daca nu erau faze de poarta." a declarat Radoi la Dolce Sport. Radoi a fost poreclit Zorro in Arabia Saudita iar fanii echipei spuneau ca fotbalistul roman are tata brazilian.

"Ziceau ca am mama romanca si tata brazilia. S-a suparat putin tata, dar nu e nicio problema. A fost surprinzator si pentru mine sa dau atatea goluri in doi ani si jumatate. Datorita sistemului ajungeam in fata portii si puteam sa sutez. Cel mai frumos gol a fost din lovitura libera in derby-ul cu Al Nasr. Mai e unul cu Ahli, nu credeam ca mingea o sa intre in poarta. Dar sunt deja renumite mingiile Jabulani pentru traiectoria lor ciudata", a mai declarat Radoi.

Fanii si-au luat adio de la Radoi cu un filmulet in care au lipit toate fazele memorabile ale romanului. Radoi a pus umarul la castigarea a doua titluri cu Al Hilal.

Intra pe www.sport.ro si vezi VIDEO!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni