• PRO TV
  • Adrian Mutu și-a dus fiul să-l întâlnească pe Cristiano Ronaldo: "I-am promis!" FOTO

Adrian Mutu și-a dus fiul să-l întâlnească pe Cristiano Ronaldo: "I-am promis!" FOTO

Adrian Mutu și-a dus fiul să-l întâlnească pe Cristiano Ronaldo: "I-am promis!" FOTO

Adrian Mutu s-a întâlnit cu Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită, chiar înaintea derby-ului Al-Nassr - Al-Hilal.

Totul pentru fiul său!

Adrian Mutu, liber de contract după despărțirea de CFR Cluj, i-a făcut o surpriza uriașă fiului său, Tiago. Mutu și băiatul său, Tiago, au mers la cei de la Al Nassr, unde l-au întâlnit pe starul Cristiano Ronaldo.

"Vizitând Arabia Saudită, astăzi am mers la clubul Al Nassr. Când fiul meu, Tiago, a împlinit vârsta de 7 ani, i-am promis că, dacă va fi cuminte, îi voi face cunoștință cu legenda și superstarul mondial Cristiano Ronaldo. Astăzi, visul este îndeplinit. Îți mulțumesc, prietene, pentru amabilitate. Tot în această seară vom vedea împreună meciul, derby-ul contra lui Al Hilal", a scris fostul internaţional, pe rețelele sociale.

Tiago Mutu a primit un tricou de la Cristiano Ronaldo cu semnătura portughezului. Meciul Al Nassr – Al Hilal este programat la ora 21.00, în etapa 32 a campionatului saudit.

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bine plătit atlet din lume

Cristiano Ronaldo este din nou pe primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătiți sportivi. Starul lusitan a ajuns pentru a patra oară în cariera sa în fruntea listei Forbes a celor mai bine plătiți sportivi. Forbes a precizat că veniturile sale totale, estimate, se ridică la 260 de milioane de dolari, un record absolut pentru un fotbalist.

Foto Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni