• PRO TV
  • Regele Charles, mai furios ca niciodată pe prințul Harry. Suveranul vrea să ia măsuri radicale, gestul care l-a enervat la culme

Regele Charles, mai furios ca niciodată pe prințul Harry. Suveranul vrea să ia măsuri radicale, gestul care l-a enervat la culme

Regele Charles, mai furios ca niciodată pe prințul Harry. Suveranul vrea să ia măsuri radicale, gestul care l-a enervat la culme

Regele Charles ar fi mai furios ca niciodată pe fiul său, prințul Harry după ce acesta a fost într-un turneu oficial de trei zile în Nigeria.

Gallery

​Meghan Markle și Harry sunt puși la zid de familia regală după ce au efectuat un turneu regal neoficial în Nigeria în weekendul trecut.

Recentul turneu al lui Meghan Markle și al prințului Harry în Nigeria l-ar fi înfuriat la culme pe regele Charles, a afirmat un expert regal.

Ducele și ducesa de Sussex au mers în Nigeria pentru a promova Jocurile Invictus, dar călătoria lor a fost întâmpinată cu critici, unii catalogând-o drept un turneu regal neoficial.

Autorul și comentatorul regal Tom Quinn a vorbit în exclusivitate cu The Mirror, dezvăluind: "William este absolut furios și hotărât să găsească o modalitate de a împiedica acest lucru să se mai întâmple pe viitor. Se spune că Charles este mai furios decât l-a văzut cineva vreodată.

Harry și Meghan încă au impresia că fac parte din familia regală

"Ceea ce i-a înfuriat și mai tare pe regele Charles și pe prințul William a fost faptul că nigerienii i-au tratat pe Meghan și Harry ca și cum și ei ar fi fost într-un turneu regal oficial - toate semnele erau acolo, cuplul fiind întâmpinat cu dansuri, recepții, vizite la școli și organizații de caritate."

Autorul regal a sugerat că au existat îngrijorări în cadrul Familiei Regale că Meghan și Harry "vor încerca să mai facă astfel de turnee neoficiale, iar călătoria în Nigeria "le-a confirmat cele mai mari temeri".

"Este ca și cum Harry și Meghan ar face încă parte din familia regală - călătoria lor în Nigeria este o declarație îndrăzneață că refuză să accepte că nu mai sunt regali", a adăugat expertul regal.

Sursa foto: Getty 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni