• PRO TV
  • Bogdan de la Ploiești, prima reacție după ce Cristina Pucean a apărut în ipostaze intime alături de un alt bărbat! Ce a putut să spună manelistul despre presupusa infidelitate: „De ce?”

Bogdan de la Ploiești, prima reacție după ce Cristina Pucean a apărut în ipostaze intime alături de un alt bărbat! Ce a putut să spună manelistul despre presupusa infidelitate: „De ce?”

Bogdan de la Ploiești, prima reacție după ce Cristina Pucean a apărut în ipostaze intime alături de un alt bărbat! Ce a putut să spună manelistul despre presupusa infidelitate: „De ce?”

Bogdan de la Ploiești rupe tăcerea după ce au apărut în spațiul public mai multe imagini în care iubita lui, Cristina Pucean, apare în ipostaze tandre alături de un alt bărbat!

Gallery

​Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de manele din România, acesta bucurându-se de un succes incredibil atât datorită talentului său vocal, cât și grație personalității efervescente de care dă dovadă ori de câte ori se urcă pe scenă. Acesta nu doar că are noroc în carieră, ci și în dragoste, formând un cuplu cu nimeni alta decât frumoasa dansatoare Cristina Pucean.

Cei doi îndrăgostiți sunt împreună de câțiva ani și constant au fost în atenția presei datorită aparițiilor lor publice. Recent, un nou subiect de discuție a apărut în jurul lor, după ce în spațiul public s-au viralizat mai multe imagini în care Cristina Pucean apare în compania altui bărbat. 

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS IMAGINILE CU CRISTINA PUCEAN ALĂTURI DE UN ALT BĂRBAT

​La scurt timp după apariția fotografiilor, Bogdan de la Ploiești a vorbit public despre întreaga situație. Manelistul susține că relația lui cu Cristina este una extrem de solidă și că nu se pune problema de înșelat. 

„Salutare, oameni buni! Atunci când suntem atacați, suntem nevoițiși noi, la rândul nostru, să vă oferim o explicație vouă, oamenilor noștri, pentru că noi suntem persoane publice. Nu că ne-ar păsa de stânga sau de dreapta, dar câteodată e foarte bine să știți adevărul. De ce? Pentru că unii oameni nu au liniște de fericirea și de iubirea noastră, probabil atât îi duce capul. Așadar, noi vă anunțăm că ne pregătim pentru o super petrecere și suntem cei mai liniștiți, ne iubim foarte mult. Nu există vorba de înșelat între noi! Aici este vorba de prezent, nu de trecut! Vă iubim din suflet, Doamne ajută!”, au spus cei doi îndrăgostiți pe InstaStory și TikTok.

Mai mult decât atât, Cristina Pucean a menționat că bărbatul misterios cu care a apărut ar fi făcut parte din trecutul ei, însă nu a trecut peste relație, deși povestea de iubire s-a încheiat acum doi ani și jumătate.

„În viață mai întâlnim și oameni cărora nu le știm intențiile. Prin asta, din păcate, am trecut și eu acum doi ani jumate, dar omul, cât trăiește, învață! Se pare că anumiți bărbați, de fapt, sunt fete și nu au capacitatea să treacă peste!”, a scris ea pe platforma TikTok.

Sursă foto: Facebook, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni