• PRO TV
  • Bogdan de la Ploiești, ironizat de Tzancă Uraganu. Ce a putut să spună celebrul manelist, în mediul online: „Cele mai frumoase foste”

Bogdan de la Ploiești, ironizat de Tzancă Uraganu. Ce a putut să spună celebrul manelist, în mediul online: „Cele mai frumoase foste”

Bogdan de la Ploiești, ironizat de Tzancă Uraganu. Ce a putut să spună celebrul manelist, în mediul online: „Cele mai frumoase foste”

Tzancă Uraganu și Bogdan de la Ploiești sunt foarte buni prieteni și, nu de puține ori, au făcut glume unul pe seama celuilalt. Așa s-a întâmplat și de curând, când manelistul l-a ironizat pe colegul de breaslă.

Gallery

​Recent, Tzancă Uraganu a postat, pe contul său de TikTok, o filmare, în care recunoaște că prietenul lui, Bogdan de la Ploiești, are cele mai frumoase foste iubite.

Tzancă Uraganu l-a ironizat pe Bogdan de la Ploiești

De aproximativ o lună, Bogdan de la Ploiești nu mai este un bărbat singur. Acesta s-a împăcat cu Cristina Pucean, după ce au stat despărțiți mai multe săptămâni. Cu toate acestea, nu puține sunt persoanele convinse că, în tot acest timp, încă formau un cuplu, dar totul a fost doar o strategie de marketing.

Deși sunt, din nou, împreună, acest lucru nu l-a împiedicat pe Tzancă Uraganu să facă haz de necaz. Recent, acesta a postat, pe contul său de TikTok, o filmare, în care apare Bogdan de la Ploiești cântând, prestația lui fiind urmată de un mesaj din partea manelistului.

Citește și:

„Pentru cele mai frumoase foste, apelați cu cea mai mare încredere la fratele meu, Bogdan de la Ploiești. Recomand din toată inima”, a fost mesajul transmis de Tzancă Uraganu, pe rețelele de socializare.

Bogdan de la Ploiești o vrea de soție pe Cristina Pucean

La scurt timp dupa ce s-au împăcat, Bogdan de la Ploiești a anunțat că vrea să o ia de soție pe Cristina Pucean. Celebrul artist nu vrea să o lase să îi scape printre degete și este decis să se așeze la casa lui, în scurt timp.

Citește și:

Normal că va avea loc nunta! Când va avea loc nunta noastră, trebuie să vă pregătiți cu totul, pentru că deja am în cap ceea ce urmează să fac”, a spus Bogdan de la Ploiești, conform Playtech.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni