• PRO TV
  • Bogdan de la Ploiești și-a luat fanii prin surprindere când s-a afișat în brațele unei femei, în Egipt: „Noua mea iubită”. Artistul a stârnit un val de reacții, în online

Bogdan de la Ploiești și-a luat fanii prin surprindere când s-a afișat în brațele unei femei, în Egipt: „Noua mea iubită”. Artistul a stârnit un val de reacții, în online

Bogdan de la Ploiești și-a luat fanii prin surprindere când s-a afișat în brațele unei femei, în Egipt: „Noua mea iubită”. Artistul a stârnit un val de reacții, în online

Bogdan de la Ploiești le-a arătat fanilor că este plin de surprize. Artistul a postat câteva fotografii din timpul vacanței din Egipt, dar nu a primit reacțiile pe care le aștepta, din cauza femeii alături de care a apărut.

Gallery

​Bogdan de la Ploiești și-a uimit fanii, recent, după ce a publicat două fotografii din vacanță. Acesta a plecat în Cairo, Egipt, de unde a dat o veste pe care o așteptau mulți dintre fanii lui.

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești s-au împăcat

În urmă cu mai multe săptămâni, Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești anunțau că s-au despărțit, iar separarea lor părea să fie una definitivă. Cu toate acestea, unele persoane au fost convinse că era vorba, de fapt, de o strategie de marketing, lucru pe care amândoi l-au negat vehement.

Citește și:

​Deși părea să nu mai există cale de împăcare între cei doi, iată că Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean și-au uimit fanii! Au apărut împreună pe rețelele de socializare, iar, alături de fotografiile prin care anunțat că s-au împăcat, acesta a scris: „Noua mea iubită”. (VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Vestea nu a fost primită cu brațele deschise de toată lumea, deoarece destul de multe persoane sunt convinse că au mințit în legătură cu despărțirea, pentru a beneficia de un val de atenție foarte mare. 

„Marketing ca de obicei. Ne am cam saturat de minciunile voastre”, „Seamănă cu fosta”, „hai ca ne-ai plictisit”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Cristina Pucean părea că nu mai vrea să audă de Bogdan de la Ploiești

La ceva timp după despărțire, Bogdan de la Ploiești a fost întrebat de un fan, dacă el și Cristina Pucean se despart doar înainte de lansarea vreunei piese, pentru a atrage și mai mult atenția asupra lor. 

Citește și:

​Manelistul a negat imediat zvonurile și a spus că separările dintre ei au avut loc inclusiv când se aflau pe locul 1, în trending și că despărțirea se produsese din motive cât se poate de serioase.

„Ne-am despărțit când eram pe locul 1 în România și tot eu sunt de aproape o lună cu piesa Guli guli! De data asta chiar am avut probleme ca orice cuplu, iar Dumnezeu știe mai bine ce va urma”, a spus Bogdan de la Ploiești, în mediul online.

Sursa foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni