• PRO TV
  • Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești au dat vestea cea mare despre copil, la scurt timp după ce s-au împăcat. Cei doi nu au vrut să mai țină totul doar pentru ei: „E momentul cel mai frumos”

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești au dat vestea cea mare despre copil, la scurt timp după ce s-au împăcat. Cei doi nu au vrut să mai țină totul doar pentru ei: „E momentul cel mai frumos”

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești au dat vestea cea mare despre copil, la scurt timp după ce s-au împăcat. Cei doi nu au vrut să mai țină totul doar pentru ei: „E momentul cel mai frumos”

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești au anunțat, în urmă cu mai puțin de o săptămână, că s-au împăcat, după ce nu au mai format un cuplu câteva săptămâni. Acum, cei doi îndrăgostiți au vorbit despre apariția unui copil în viețile lor.

Gallery

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești au împărțit Internetul în două, atunci când au anunțat că s-au împăcat. Cei mai mulți internauți s-au arătat dezamăgiți de atitudinea acestora, spunând că doar mint, pentru a beneficia de atenție.

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești își doresc un copil

La scurt timp după ce s-au întors din vacanța în care au fost împreună, în Cairo, Egipt, Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean și-au făcut apariția la premiera unui film. Aceștia radiau de fericire și au vorbit despre unul dintre cele mai arzătoare subiecte: când vor avea un copil.

Deși au recunoscut că amândurora le plac copiii, cei doi nu se grăbesc să devină părinți și lasă totul în mâinile lui Dumnezeu, fiind convinși că vor primi, din partea Lui, tot ceea ce este mai bun la momentul potrivit.

Citește și:

„Dumnezeu are planuri, nu noi. Eu niciodată nu mi-am făcut planuri legate de lucruri așa mari. Știe toată România cât de mult iubesc eu copilașii, la fel și Cristina. Nu cred că trebuie să ne facem un plan din asta. Eu cred că ne va lovi Dumnezeu la momentul potrivit.

Important e că suntem sănătoși, că nu spunem nu pentru absolut nimic, dar nu spunem nici da. Important e să ne lovească El atunci când trebuie și atunci când e momentul cel mai frumos”, a spus Bogdan de la Ploiești, în cadrul unui interviu.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean radiază de bucurie de când s-au împăcat

Chiar dacă fanii lor nu mai cred în despărțirea care se produsese în urmă cu doar câteva săptămâni, artistul și dansatoarea îi asigură că nu a fost nicio strategie de marketing, așa cum se spune.

Citește și:

Cu toate acestea, Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești se bucură din plin de faptul că s-au împăcat și își trăiesc povestea de iubire la maximum, fiind convinși că sunt făcuți unul pentru celălalt, acesta fiind și motivul pentru care nu pot sta departe unul de altul.

„Ne completăm perfect! Chiar suntem așa cum ne-am dorit și după rău vine și bine așa că îi mulțumim bunului Dumnezeu că suntem sănătoși și că putem să facem tot ce ne dorim împreună. Nu puteam să fac un cuplu decât cu Cristina mea”, a mai spus artistul.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni