• PRO TV
  • Despărțirea momentului în showbiz! Celebra cântăreață s-a despărțit de iubit, după 7 ani de relație: „O luăm pe drumuri diferite...”

Despărțirea momentului în showbiz! Celebra cântăreață s-a despărțit de iubit, după 7 ani de relație: „O luăm pe drumuri diferite...”

Despărțirea momentului în showbiz! Celebra cântăreață s-a despărțit de iubit, după 7 ani de relație: „O luăm pe drumuri diferite...”

Nicoleta Nucă și iubitul ei s-au despărțit. Care sunt motivele care au dus la separare?

Gallery

Nicoleta Nucă este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Cântăreața și iubitul ei au decis să meargă pe drumuri separate, după o relație frumoasă de iubire.

Nicoleta Nucă este o femeie singură

Celebra cântăreață și Alex Ursache s-au despărțit , după 7 ani de relație. Anunțul a fost făcut chiar de artistă pe rețelele de socializare.

„Cu părere de rău vă anunțăm că eu și Alex am ales de comun acord să o luăm pe drumuri diferite într-un mod matur, asumat și amiabil. Aceasta nu este o decizie impulsivă luată la nervi și supărare, ci una agreată împreună după mult timp, discuții și încercări, însă într-un final ne-am dat seama că noi doar ne-am îndepărtat. A fost o relație frumoasă și pasională, în centrul căreia a fost extrem de multă dragoste și respect și prin care am evoluat ambii și am învățat unul de la celălalt o mulțime de lucruri frumoase”, a scris cântăreața pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Citește și:

Nicoleta Nucă a mărturisit că nu va vorbi despre motivele care au dus la despărțire, deoarece este vorba de intimitatea lor. Artista a spus că ea și Alex Ursache au rămas în relații foarte bune.

„Motivele acestei despărțiri nu le vom expune niciunul în mediul online sau în presă, pentru că ținem la intimitatea noastră și la respectul reciproc pe care ni-l purtăm, însă vreau să știți că am rămas prieteni și că ne vom susține reciproc în continuare. Pe plan profesional vom mai lucra împreună, cel puțin temporar”, a transmis vedeta.

Citește și:

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni