Nicoleta Nucă răspunde la provocarea lui Shurubel

Nicoleta Nucă a venit în platoul emisiunii "Vorbește Lumea", unde a cântat noua piesă lansată și a răspuns la provocarea lui Shurubel.

Nicoleta Nucă a lansat o noua piesă de dragoste, intitulată "Și fetele frâng inimi", în care rolurile sunt inversate, iar cea care își rănește persoana iubită este femeia.

"Cu piesa asta am vrut să arăt și partea cealaltă, pentru că de obicei se cântă despre cât de răi sunt bărbații. Vezi eu sunt de partea voastră", le-a spus Nicoleta Nucă prezentatorilor.

În continuarea interviului, cântăreața a luat parte la provocarea lui Shurubel și a dezvăluit cu ce bărbat celebru ar pleca pe Marte. Nicoleta Nucă a avut mai multe opțiuni, precum Cristiano Ronaldo, Ryan Reynolds, Justin Bieber sau Johny Depp, însă în final, alesul a fost unul singur.

"Cei de la NASA s-au hotărât să colonizăm planeta Marte. Deja se poate, au vorbit acolo și ne-au zis să-ți transmitem că tu trebuie să mergi acolo cu încă un alt bărbat, să trăiești acolo. Capsula asta spațială are două locuri, deci ai voie să alegi un singur om. Ți-am pregătit mai mulți pretendenți", i-a explicat Shurubel Nicoletei.


Sursă foto: Instagram

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni