• PRO TV
  • Au apărut primele imagini cu presupusul iubit al Andreei Bostănică! Cine este bărbatul arab cu care „Regina TikTok-ului” a fost surprinsă la cumpărături de lux

Au apărut primele imagini cu presupusul iubit al Andreei Bostănică! Cine este bărbatul arab cu care „Regina TikTok-ului” a fost surprinsă la cumpărături de lux

Au apărut primele imagini cu presupusul iubit al Andreei Bostănică! Cine este bărbatul arab cu care „Regina TikTok-ului” a fost surprinsă la cumpărături de lux

Andreea Bostănică se află din nou în atenția publicului larg, după ce oamenii au fotografiat-o în compania unui bărbat de origine arabă, mult mai în vârstă decât ea. În spațiul public se speculează că acesta ar fi cel care îi cumpără cadourile de lux cu care se afișează constant pe contul ei de TikTok.

Gallery

​Andreea Bostănică este una dintre cele mai cunoscute și apreciate influencerițe de la noi din țară, aceasta făcându-se remarcată datorită frumuseții sale incontestabile. Tânăra de 19 ani este urmărită de peste 7 milioane de oameni pe TikTok, acolo unde se afișează constant desfăcând cadouri scumpe sau bucurându-se de buchetele uriașe de trandafiri pe care le primește. 

În ultima perioadă, Andreea Bostănică a fost în atenția publicului larg, după ce a declarat că „poate câștiga în 20 de minute cât câștigă alții în 3 luni” și după ce le-a învățat pe fetele care o urmăresc să își caute bărbați potenți financiar. 

„Fetelor, vă dau un sfat. Fiți mai mândre cu băieții. Lăsați omul să vă curteze, să vă cucerească frumos, să vă dea un buchet de flori, să fie o normalitate să primiți flori în fiecare săptămână sau măcar o dată. Nu le mai achitați masa când ieșiți în oraș, că majoritatea fetelor care îmi dau hate asta fac”, a spus tânăra în urmă cu câteva zile pe contul ei de YouTube.

​Andreea Bostănică a fost surprinsă alături de presupusul iubit, la o serie de cumpărături de lux

Recent, Andreea Bostănică a fost acuzată de urmăritorii săi că toate cadourile scumpe cu care se afișează ar fi cumpărate de nimeni altul decât „Abdul”, un bărbat de origine arabă, care ar avea cu minimum 10 ani mai mult decât românca nostră. Cu toate acestea, în videoclipul publicat pe YouTube, tânăra a negat presupusa idilă:

„În primul rând, îmi pare foarte rău că părinții voștri v-au educat așa, în special pe fetele cu standarde atât de mici. Adică vouă vi se pare ceva ireal ca un băiat să vă simpatizeze și să vă dea un buchet de flori sau o bijuterie.

Dacă vouă asta vi se pare ceva ieșit din comun și absolut ireal, îmi pare foarte rău de standardele pe care le aveți. Și filmulețele astea care circulă pe internet că sunt împreună, că am un iubit arab. Asta nu înseamnă că persoana care stă pe scaun lângă mine este iubitul meu sau sunt într-o relație cu el, adică eu dacă mă așez acum pe scaun în restaurant și este un băiat lângă mine, asta înseamnă că eu am o relație cu el? Asta mi se pare foarte amuzant, sincer. Și încă o dată. Îmi pare foarte rău că aveți niște standarde atât de joase”, a spus ea la acel moment. 

Deși declarațiile Andreei neagă categoric relația, imaginile surprinse de internauți spun cu totul altceva. Tânăra și bărbatul arab au fost surprinși la o serie de cumpărături în mall, lucru care dovedește apropierea dintre ei.

@andreea_bostanica

♬ suara asli - ?????? - ??? ????

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CUM ARATĂ IUBITUL ANDREEI BOSTĂNICĂ

Foto: TikTok, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni