• PRO TV
  • Ce relație există între CRBL și Elena, după divorț. Cei doi au luat decizia de a se despărți, după 16 ani: „Mai bine să nu fiu asaltat”

Ce relație există între CRBL și Elena, după divorț. Cei doi au luat decizia de a se despărți, după 16 ani: „Mai bine să nu fiu asaltat”

Ce relație există între CRBL și Elena, după divorț. Cei doi au luat decizia de a se despărți, după 16 ani: „Mai bine să nu fiu asaltat”

CRBL a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a anunțat că el și soția lui, Elena, vor divorța. Cei doi au fost împreună 16 ani și au și un copil care rămâne prioritatea lor numărul unu.

Gallery

CRBL și Elena au fost mereu extrem de discreți în ceea ce privește relația lor, iar aparițiile pe care le-au avut împreună, în ultimele luni, dădeau de înțeles că formează un cuplu extrem de sudat, care a trecut testul timpului.

CRBL și Elena încă păstrează legătura

Recent, CRBL a fost invitat în cadrul unei emisiuni televizate, unde a vorbit despre divorț. Artistul a mărturisit că se simte bine ca bărbat singur, chiar dacă separarea vine după aproximativ două decenii de relație.

Mai mult decât atât, deoarece, în relația lor, lucrurile au decurs natural și frumos, fără mari certuri, și despărțirea a fost una fără scandal. De asemenea, cei doi păstrează legătura în fiecare zi, dând dovadă de maturitate și punându-și copilul pe primul loc.

Citește și:

„Oficial fac bine și în 2024. E bine ca bărbat singur, sunt foarte bine. Eu nu am avut război, a fost doar pe pace. Noi am fost în uniunea noastră, nu am avut războaie. Nu sunt asaltat de admiratoare… și mai bine să nu fiu asaltat.(…) Normal că țin legătura cu Elena, vorbim în fiecare zi”, a spus artistul, în cadrul unei emisiuni televizate.

CRBL și Elena au avut parte de momente tensionate

Înainte de a decide să meargă pe drumuri separate, CRBL și Elena au avut parte de mai multe momente dificile. Au reușit, însă, de fiecare data, să ajungă la un numitor comun, pentru ca nimic din ceea ce au construit să nu dispară.

Citește și:

„Nu pot spune că n-am avut și noi momentele noastre de tensiune sau de cumpănă. Suntem oameni, dar, cu ajutorul comunicării, am trecut peste. A trebuit să mă schimb și eu pentru ea, și ea să se schimbe pentru mine”, a povestit CRBL, în urmă cu ceva timp, conform Viva.

 

Sursa foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni