• PRO TV
  • Emil Rengle vrea cât mai repede copii cu iubitul său, Alejandro: "Primul bărbat însărcinat în lume, venind direct din România. Vom fi familia secolului 21"

Emil Rengle vrea cât mai repede copii cu iubitul său, Alejandro: "Primul bărbat însărcinat în lume, venind direct din România. Vom fi familia secolului 21"

Emil Rengle vrea cât mai repede copii cu iubitul său, Alejandro: "Primul bărbat însărcinat în lume, venind direct din România. Vom fi familia secolului 21"

Emil Rengle și partenerul său, Alejandro Fernandez, vor să facă istorie în România. Cei doi își doresc să devină primul cuplu gay care va face copii.

Gallery

​După ce Emil Rengle a dezvăluit intenția sa de a rămâne însărcinat, atrăgând atenția și pe plan internațional, dansatorul și iubitul său au început să lucreze serios la îndeplinirea acestui vis, demonstrând că nu au glumit când au declarat în fața întregii țări că vor să devină părinți.

Pe lângă carierele lor profesionale, cei doi își planifică serios viitorul familial, ignorând comentariile negative. Recent, artiștii au discutat despre cum își imaginează că va arăta familia lor.

„Noi țintim doar spre internațional, deja am reușit împreună cu tine să facem o știre internațională, primul bărbat însărcinat în lume, venind direct din România. Deci dacă am putut asta, eu cred că putem orice. (…) Suntem în încercare în continuare, noi credem că va fi posibil și mulțumim tuturor, mai ales românilor pentru susținere și pentru mândria pe care o poartă că noi vom fi poate acest prim cuplu”, a declarat Rengle pentru cancan.ro.

Emil Rengle își dorește doi copii, fată și băiat

Artistul a mărturisit că abia așteaptă ca el și iubitul său să devină părinți. Mai mult, Rengle a dezvăluit că își dorește doi copii, băiat și fetiță.

„Vreau câte unul din fiecare. Câte unul în fiecare mână. Poate și mai mulți. Va fi familia secolului 21. Ne plimbăm, mergem cu cărucioarele, avem laptele în cealaltă mână, un alt copil în alta. Așa va fi”, a menționat și Alejandro Fernandez.

Se pregătesc de nuntă

Emil Rengle și Alejandro s-au logodit deja, iar acum se pregătesc de nuntă. Evenimentul nu va avea loc în România, pentru că în țara noastră nu sunt permise momentan căsătoriile între persoane de același sex.

„Ne-am logodit, încă nu suntem căsătoriți, că nu putem în România. Majoritatea reacțiilor au fost bune, oamenii sunt fericiți, deschiși, democrați. Acum mai avem partea legală, nu reușim să-i dăm de cap, pentru că nu avem drepturi în România. Doar ce ne-am întors din Bruxelles, weekend-ul trecut am fost la Comisia Europeană, unde am vorbit puțin despre drepturile noastre, despre drepturile umane ale oamenilor din U.E. Știi că eu mereu îți zic pozitiv, mai durează foarte puțin până când intrăm și noi în rând cu lumea pe subiectul acesta. Suntem răbdători”, a explicat celebrul dansator.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni