• PRO TV
  • Emily Ratajkowski, actrița cu cei mai frumoși sâni naturali, apariție dezinhibată pe circuitul de Formula 1 de la Monaco! Vedeta a purtat doar un sutien de baie pe sub geaca de piele

Emily Ratajkowski, actrița cu cei mai frumoși sâni naturali, apariție dezinhibată pe circuitul de Formula 1 de la Monaco! Vedeta a purtat doar un sutien de baie pe sub geaca de piele

Emily Ratajkowski, actrița cu cei mai frumoși sâni naturali, apariție dezinhibată pe circuitul de Formula 1 de la Monaco! Vedeta a purtat doar un sutien de baie pe sub geaca de piele

Și piloții s-ar fi fâstâcit în fața ei! Emily Ratajkowski a făcut furori și a întors toate privirile la Marele Premiu de Formula 1 de la Monoca. Supranumită de presa străină „actrița cu cei mai frumoși sâni naturali din lume”, Emily a demonstrat încă o dată că merită această titulatură.

Gallery

Chiar dacă are o capacitate mică de spectatori, Marele Premiu al Principatului Monaco se numără printre cele mai așteptate și importante curse din Marele Circ.

Având în vedere că se desfășoară anual imediat după Festivalul de Film de la Cannes, este, de asemenea, un punct de atracție pentru celebrități. Anya Taylor-Joy, Ashley Graham,Heidi și Leni Klum sau Emily Ratajkowski se numără printre vedetele care au fost fotografiate în tribune.

CITEȘTE ȘI:

Nimeni nu a putut concura însă cu cea din urmă când a venit vorba de ținută. Emily Ratajkowski și-a făcut apariția într-un costum de piele, format dintr-o jachetă oversize și pantaloni cu talie joasă.

Pe sub costumul de curse, Emily purta un bikini minuscul cu șnur alb și negru, cu partea de jos ridicată pe șolduri. Actrița s-a plimbat cu geaca deschisă, iar spectatorii și piloții au putut să-i admire bustul care a consacrat-o. Pe sub geacă, Emily purta doar un sutien, care se asorta cu bikini de baie. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Emily Ratajkowski (@emrata)

Câteva ore mai târziu, actrița a renunțat de tot la costumul de piele și s-a lăsat fotografiată la plajă. Imaginile au adunat sute de mii de like-uri și numeroase comentarii.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni