• PRO TV
  • Andreea Tonciu și-a sărbătorit fiica. Rebeca a împlinit opt ani. Mesajul emoționant pe care i l-a transmis fosta personalitate de televiziune: „Te iubesc enorm”

Andreea Tonciu și-a sărbătorit fiica. Rebeca a împlinit opt ani. Mesajul emoționant pe care i l-a transmis fosta personalitate de televiziune: „Te iubesc enorm”

Andreea Tonciu și-a sărbătorit fiica. Rebeca a împlinit opt ani. Mesajul emoționant pe care i l-a transmis fosta personalitate de televiziune: „Te iubesc enorm”

Andreea Tonciu și-a serbat fiica. Rebeca împlinit opt ani, în urmă cu doar câteva zile, iar fosta concurentă ”Survivor All Stars” a postat un mesaj emoționant, cu ocazia momentului special.

 

Gallery

Andreea Tonciu este în culmea fericirii, deoarece fiica ei, Rebeca, a împlinit opt ani. Micuța și-a sărbătorit ziua de naștere cu stil, căci mama ei s-a asigurat că totul va ieși ca la carte.

Andreea Tonciu a serbat ziua de naștere a fiicei sale

De când este mămică, Andreea Tonciu este mai fericită ca niciodată. Fosta asistentă de televiziune nu poate percepe viața fără fiica ei și, tocmai din acest motiv, îi face toate poftele micuței.

În urmă cu doar câteva zile, Rebeca a împlinit opt ani, iar Andreea Tonciu nu a surprins-o doar cu multe cadouri, ci și cu un mesaj emoționant, pe care l-a postat pe contul său de Instagram.

Citește și:

„Astăzi este despre tine Inima mea. Îți doresc să ai o viață plina de realizări, să fi fericită alături de noi și tot ce este mai frumos la tine să fie! LA MULȚI ANI SUFLETUL MEU! TE IUBESC ENORM!”, a scris Andreea Tonciu, pe rețelele de socializare.

Andreea Tonciu îi face toate poftele fiicei sale

În urmă cu ceva timp, Andreea Tonciu a făcut o afirmație controversată, care nu a rămas netaxată de către cei care au auzit-o. Întrebată dacă i-ar da voie fiicei sale să pozeze dezbrăcată, așa cum a făcut ea, Andreea Tonciu a oferit un răspuns afirmativ.

Aceasta nu consideră că decizia de a o lăsa să pozeze îndrăzneț este una nepotrivită, deoarece și ea a făcut acest lucru, dar și vedetele de peste ocean.

Citește și:

​„Normal! De ce să nu-i dau voie? Normal că, dacă copilul meu o să vrea să fie sexy și o să pozeze cum a pozat mămica ei, de ce nu? Dacă ești sexy și pozezi sexy asta înseamnă că faci ceva greșit?! Nu! Vedetele mari, de afară, fac chestia asta”, a spus Andreea Tonciu.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni