• PRO TV
  • După ce a renunțat să joace rolul Agentului 007, Daniel Craig intră în pielea unui detectiv. Cum arată actorul cu părul lung în noul său film

După ce a renunțat să joace rolul Agentului 007, Daniel Craig intră în pielea unui detectiv. Cum arată actorul cu părul lung în noul său film

După ce a renunțat să joace rolul Agentului 007, Daniel Craig intră în pielea unui detectiv. Cum arată actorul cu părul lung în noul său film

Daniel Craig impresionează cu un look nou, cu părul lung, într-o primă scenă a filmului „Wake Up Dead Man”, regizat de Rian Johnson.

Regizorul a publicat o fotografie pe rețelele de socializare pentru a marca prima zi de filmare a filmului „Wake Up Dead Man”, al treilea film din seria sa „Knives Out”, care urmează să se lanseze în 2025. Prima imagine în rolul detectivului Benoit Blanc îl arată pe Daniel Craig îmbrăcat într-un costum clasic, alcătuit din trei piese și ținând o pălărie. 

Gallery

​Într-un interviu acordat Los Angeles Times, actorul englez în vârstă de 56 de ani a spus că retragerea sa a fost necesară atât pentru el însuși, cât și pentru a asigura succesul ulterior al filmelor despre Agentul 007.  „A ocupat cea mai mare parte a vieții mele profesionale în ultimii 17, 18 aniAu fost două motive. Am făcut-o pentru mine, dar și pentru franciză. Era nevoie de o resetare. Deci hai să-mi omorâm personajul și să găsim un alt Bond, o altă poveste. Celălalt motiv a fost ca eu să pot merge mai departe. Nu vreau să mă întorc"

Craig a povestit cum i-a spus coproducătorului Barbara Broccoli, după premiera primului său film Bond, „Casino Royale”, că vrea ca Bond să moară la sfârșitul filmului său final. Și într-adevăr, la sfârșitul filmului „No Time to Die”, Bond se sacrifică într-un atac mortal cu rachetă, astfel încât femeia pe care o iubește și fiica pe care tocmai a aflat că o are să poată trăi.

„Sunt foarte, foarte norocos ca actor că am ajuns într-o etapă a carierei mele în care pot să aleg. Am o familie cu care trebuie să fiu de cele mai multe ori, până când se plictisesc de mine, apoi pot să plec și să lucrez. Asta e mai important pentru mine acum”, a mai spus actorul în interviu.

Detalii despre familia lui Daniel Craig

Talentul se moștenește în familia lui Daniel Craig ! Fiica sa, Ella Loudon (32 de ani), i-a călcat pe urme și a ales actoria.

​Craig s-a căsătorit cu prima sa soție, Fiona „Harley” Loudon, în 1992 și și-au întâmpinat singurul copil în luna noiembrie a acelui an. La doi ani de la nașterea ei, Craig și Fiona au divorțat, dar au păstrat relații bune de dragul fiicei lor. Deși Craig și Fiona și-au ținut viața de familie departe de lumina reflectoarelor, Ella și-a lăudat frecvent părinții și cariera lor - și chiar a l-a însoțit pe tatăl ei la diverse premiere pe covorul roșu.

În 2011, Daniel Craig s-a căsătorit în secret cu actrița Rachel Weisz. Ei au împreună o fiică în vârstă de 6 ani. În ciuda carierei lor strălucitoare, Daniel și Rachel au ales să nu spună niciodată numele ei în public.

Rachel este și mama lui Henry, în vârstă de 18 ani, cu fostul ei partener Darren Aronofsky. 

Sursă foto: Getty Images, x.com/ Rian Johnson

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni