• PRO TV
  • „Cea mai mare binecuvântare”. Iancu Sterp a dat vestea cea mare, cu doar câteva luni înainte de nunta cu Denisa Coțolan. Fratele lui Culiță Sterp a spus totul, cu zâmbetul pe buze

„Cea mai mare binecuvântare”. Iancu Sterp a dat vestea cea mare, cu doar câteva luni înainte de nunta cu Denisa Coțolan. Fratele lui Culiță Sterp a spus totul, cu zâmbetul pe buze

„Cea mai mare binecuvântare”. Iancu Sterp a dat vestea cea mare, cu doar câteva luni înainte de nunta cu Denisa Coțolan. Fratele lui Culiță Sterp a spus totul, cu zâmbetul pe buze

Denisa Coțolan și Iancu Sterp se pregătesc să facă pasul cel mare, peste doar câteva săptămâni. În această toamnă, se vor căsători, iar pregătirile pentru marele eveniment sunt în toi.

Gallery

Zilele trecute, Iancu Sterp i-a făcut o declarație de dragoste logodnicei sale, Denisa Coțolan. De când s-au afișat pentru prima oară pe rețelele de socializare, fratele lui Culiță Sterp își exprimă sentimentele foarte des.

Iancu Sterp, o nouă declarație de dragoste pentru Denisa Coțolan

În ciuda faptului că, de curând, s-a spus că cei doi nu mai formează un cuplu, Iancu Sterp și Denisa Coțolan tot împreună sunt. Cei doi formează un cuplu din ce în ce mai solid și așteaptă cu sufletul la gură momentul în care vor deveni soț și soție.

Fostul concurent de la ”Survivor All Stars” și-a exprimat, din nou, sentimentele pe care le are pentru Denisa Coțolan, prin intermediul unui mesaj pe care l-a postat pe contul său de Instagram.

Citește și:

„Cea mai mare binecuvântare în viața unui om este să se trezească dimineața lângă persoana iubită”, a scris fratele lui Culiță Sterp, în mediul online.

Mama Geta laudă fidelitatea lui Iancu Sterp

În urmă cu doar câteva săptămâni, mama Geta a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, unde a făcut o serie de declarații controversate despre cei doi băieți ai ei. În timp ce pe Iancu îl lăuda pentru cât de loial îi este femeii de lângă el, nu același lucru l-a spus și despre Culiță.

Declarațiile lei au fost taxate inclusiv de Ileana Sterp, fiica ei cea mare, care a mărturisit, ulterior, că mama Geta nu trebuia să facă aceste afirmații și indicat ar fi fost să îi ceară scuze lui Culiță pentru ceea ce a spus.

Citește și:

​Mama Geta: „Iancu e trup și suflet doar pentru o femeie, bag mâna în foc la orice oră. Pentru Culiță, nu bag mâna, dar eu îmi doresc și tot timpul am lucrat la asta și l-am rugat foarte mult…”,

Cătălin Măruță: „Nu băgați mâna în foc în trecut, acum, e altfel”,

Mama Geta: „Nu bag nici acum mâna în foc”.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni