• Emisiuni
  • Survivor România
  • Când se căsătoresc Iancu Sterp și Denisa Coțolan. Mama Geta a dezvăluit data nunții, la Survivor All Stars: „M-a dat de gol”

Când se căsătoresc Iancu Sterp și Denisa Coțolan. Mama Geta a dezvăluit data nunții, la Survivor All Stars: „M-a dat de gol”

Când se căsătoresc Iancu Sterp și Denisa Coțolan. Mama Geta a dezvăluit data nunții, la Survivor All Stars: „M-a dat de gol”

Mama Geta a dezvăluit când se vor căsători Iancu și Denisa, la Survivor All Stars.

Gallery

În ediția de marți, 22 mai, a show-ului Survivor All Stars, rudele concurenților au venit în Dominicană. Concurenții și-au încărcat bateriile cu energie de la persoanele dragi din viețile lor.

Iancu Sterp a rămas înmărmurit când a văzut-o pe mama Geta la Survivor, nu se aștepta ca cea care i-a dat viață să vină până în Dominicană.

Citește și:

Mama Geta le-a planificat nunta lui Iancu și Denisei

Iancu Sterp și-a văzut mama după cinci luni. Emoțiile au fost greu de descris în cuvinte, însă, totodată, mama Geta a dezvăluit în cadrul show-ului că ea este cea care a stabilit data nunții lui Iancu cu Denisa Coțolan.

Aceasta și-a dorit ca mezinul familiei să se căstorească cu aleasa inimii lui în ziua în care a venit pe lume. Astfel, marele eveniment va avea loc pe 27 octombrie, iar pe 28, Iancu își va celebra ziua de naștere.

Mama Geta: Într-adevăr, ai dovedit ceva și o să ai și nunta, dragul mamei, la toamnă. Cine ți-a pus nunta? Tot mama!

Iancu: Tot tu mai aranjat. Să vă ocupați de muzică, de alea...

Mama Geta: Absolut nimic. Când vii întocmești muzica care vă place. Eu am pus doar data în care te-ai născut să te și însori.

Iancu: Deci e ok, Denisa mă așteaptă acasă, nu a fugit în lume cu nimeni...

Mama Geta: Nu a fugit...îți duce dorul cel mai tare.

„Mama Geta m-a dat de gol! Le-am spus colegilor mei că am nunta pe 27 octombrie, iar pe 28, seara, o să fie ziua mea, dar nu le-am zis că mama Geta mi-a pus data, pentru că eu am vorbit cu Denisa, am zis că vrem să ne căsătorim, dar nu ne pusesem data și mama, vulpe bătrână, a vorbit la o sala de nunți, ne-a pus data și ne-a zis: bă, vezi că v-am pus data cutare”, a spus Iancu.

Citește și:

Sursă foto: Instagram/ Captură video

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni