• PRO TV
  • Denisa Coțolan nu scapă de gurile rele. Iubita lui Iancu Sterp a fost comparată cu Daniela Iliescu și pusă la zid din cauza gestului făcut, în văzul tuturor: „Ia exemplu! Muncește”

Denisa Coțolan nu scapă de gurile rele. Iubita lui Iancu Sterp a fost comparată cu Daniela Iliescu și pusă la zid din cauza gestului făcut, în văzul tuturor: „Ia exemplu! Muncește”

Denisa Coțolan nu scapă de gurile rele. Iubita lui Iancu Sterp a fost comparată cu Daniela Iliescu și pusă la zid din cauza gestului făcut, în văzul tuturor: „Ia exemplu! Muncește”

De când a făcut publică relația pe care o are cu Iancu Sterp, Denisa Coțolan a intrat în vizorul internauților. Recent, aceasta a fost pusă la zid de ei, care au comparat-o cu logodnica lui Culiță Sterp, Daniela Iliescu.

Gallery

Iancu Sterp și Denisa Coțolan se pregătesc să se căsătorească, în această toamnă, la aproximativ un an de când logodna lor a avut loc. Deși au arătat câte de mult se iubesc, dar și cât de bine se înțelege Denisa cu famila acestuia, nu scapă nici ei de comentariile mai puțin frumoase ale celor din mediul online.

Denisa Coțolna, sfătuită să stea departe de mama lui Iancu Sterp

Mama Geta a spus, de multe ori, cât de mult o iubește pe Denisa, deoarece este femeia potrivită pentru fiul ei. Mai mult decât atât, tânăra este prezentă la evenimentele importante ale familiei lui Iancu și a fost primită cu brațele deschise de familia Sterp.

Citește și:

​Recent, mama Geta i-a filmat pe cei doi în timp ce o ajutau la treburile gospodărești. Deși cei care îi urmăresc știu că Denisa Coțolan este o fată muncitoare, câteva persoane au îndemnat-o să stea mai departe de mama Geta și să facă ceva mai bun cu viața ei, așa cum face Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp.

@sterpiancu

♬ sunet original - Sterp Iancu

Urmăritorii au sărit în apărarea Denisei Coțolan

Imediat după ce a fost criticată, fanii Denisei au sărit în apărarea acesteia, considerând că Iancu nu putea să își aleagă o fată mai potrivită pentru el. Aceștia sunt de părere că, așa cum Iancu și familia lui sunt oameni muncitori și simpli, așa și Denisa se ridică la nivelul așteptărilor.

„Iancu spunea că iubita lui Denisa e bolnăvioară. Acum îl ajută? Ce înseamnă să stea la soacră? Fată dragă, angajează-te și să fii la casa ta. Ia exemplul Danielei. Muncește ca tine?”, a fost comentariul postat de unul dintre internauți.

Citește și:

​„Are încredere in tine şi te iubeşte cu adevărat! Denisa este atât de minunată, frumoasă şi cu un suflet bun! Multă fericire!”, a fost unul dintre mesajele de susținere primite de Denisa și de Iancu.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni