• PRO TV
  • Cum se simte Oana Roman, după ce s-a despărțit definitiv de Marius Elisei. Fiica lui Petre Roman a trecut printr-o serie de schimbări uluitoare: „Chin și agitație”

Cum se simte Oana Roman, după ce s-a despărțit definitiv de Marius Elisei. Fiica lui Petre Roman a trecut printr-o serie de schimbări uluitoare: „Chin și agitație”

Cum se simte Oana Roman, după ce s-a despărțit definitiv de Marius Elisei. Fiica lui Petre Roman a trecut printr-o serie de schimbări uluitoare: „Chin și agitație”

În urmă cu mai multe luni, Oana Roman s-a despărțit definitiv de Marius Elisei. Cei doi au spus, la acea vreme, că nu mai există cale de împăcare între ei, iar fiica regretatei Mioara Roman i-a adus mai multe acuzații fostului partener.

Gallery

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit cu mare scandal, anul trecut, după o relație care a trecut prin mai multe împăcări și despărțiri. Cei doi nu au mai reușit să ajungă la un numitor comun și și-au spus „adio” pentru totdeauna.

Oana Roman radiază după despărțirea de Marius Elisei

În urmă cu mai multe luni, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi și-au spus adio, după o relație care a durat mai mulți ani. Cei doi au împreună o fiică, iar vedeta îl acuză pe fostul soț că nu se mai interesează de ea.

Oana Roman a suferit foarte mult din cauza despărțirii de Marius Elisei , în special din cauza faptului că și fata lor este implicată. Fiica lui Petre Roman susține că este singura care contribuie la creșterea ei, deoarece acesta nu îi plătește nici măcar pensia alimentară.

Citește și:

„Cel mai important este să fii liniștit, si ai grijă de tine. Sunt într-o perioadă în care este foarte multă liniște în viața mea, după mulți ani în care a fost foarte multă teroare. Așadar, e liniște, e pace, este iubire, înțelegere. Nu mai există stres, chin și agitație.

Lucrurile astea se văd, evident, la mine, pentru că mă odihnesc mai bine, sunt mult mai liniștită, sunt zen, am timp de mine, am timp de proiecte, am timp să mă văd cu prietenii și așa mai departe”, a spus Oana Roman, conform Playtech.

Ce greșeli nu ar mai repeta Oana Roman

Oana Roman a trecut peste despărțirea de Marius Elisei și a învățat lecții importante. Aceasta a reușit, cu toate acestea, să vadă lucrurile la rece și a înțeles ce greșeli nu mai trebuiesc repetate.

Citește și:

„Mi-aș spune să am mai multă grijă, mai multă răbdare, mai multă atenție și să nu mă mai arunc, așa…Când ești mai tânăr, te ia valul, nu stai să te gândești prea mult. Dacă aș fi avut atunci mintea de acum, dar nu se poate. Așa a fost să fie!”, a mai spus fosta soție a lui Marius Elisei.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni