• PRO TV
  • Claudia Pătrășcanu, vacanță de coșmar în Turcia. A ajuns de urgență la spital cu timpanul spart

Claudia Pătrășcanu, vacanță de coșmar în Turcia. A ajuns de urgență la spital cu timpanul spart

Claudia Pătrășcanu, vacanță de coșmar în Turcia. A ajuns de urgență la spital cu timpanul spart

Claudia Pătrășcanu merge foarte des cu cei doi băieți ai săi în vacanțe. După divorțul de Gabi Bădălău, artista este foarte atentă la nevoile copiilor ei și face tot ce este posibil pentru a-i sprijini.

Gallery

​Recent, vedeta a povestit că anul trecut a avut o vacanță de coșmar în Turcia. Problemele au început încă de la plecare, când a urcat în avion. Claudia a dezvăluit că, din cauza presiunii din avion, a ajuns de urgență la spital, cu timpanul spart.

Imediat ce a aterizat în Turcia, problema ei s-a agravat și a fost nevoită să meargă la spital, deoarece urechea a început să îi sângereze și s-a ales și cu o infecție. Din păcate, Claudia a fost nevoită să plătească și o suma uriașă la medic, pentru că nu își făcuse asigurare medicală.

„În Antalya, anul trecut, am plecat fără asigurare medicală. Nu știu ce a fost în mintea mea. Copiilor le-am făcut și mie nu. Mi s-a spart timpanul de la presiunea din avion. Nu știu ce s-a întâmplat, de acasă am simțit că mă jena urechea, nu mă simțeam foarte bine. În avion am simțit că nu mai aud.

Am fost așa la un pas să rămân fără auz. Am ajuns în Antalya, a început să îmi sângereze foarte tare urechea. Am făcut o infecție foarte urâtă. Am ajuns în recepție. În fiecare hotel există un cabinet medical de prim-ajutor. M-a văzut un medic de acolo (…) Norocul meu a fost că am fost împreună cu nașii și i-am lăsat pe copii cu ei”, a mărturisit Claudia Pătrășcanu, în cadrul unei emisiuni.

A plătit 2800 de euro pentru consultație

Pentru că problema nu era una simplă, Claudia Pătrășcanu a fost nevoită să stea internată o noapte la spital. Bineînteles, costurile pentru serviciile medicale au fost unele pe măsură.

„Mi-a spus (n.r. medicul) că nu mai a aveam voie atunci să călătoresc, să mă întorc cu avionul. Am zis: Ce fac, nu pot să mă întorc eu cu mașina și copii fără mine nu au cum să plece. M-au internat, am stat o noapte numai pe antibiotic. Îmi făceau din trei ore în trei ore antibiotic.

Nu m-am simțit bine deloc, am făcut febră mare, dar am reușit cu ajutorul medicilor de acolo să mă pun pe picioare și să zbor înapoi în România. Un tratament foarte bun (…) Când am văzut factura… Aproape 2.800 de euro pentru o noapte”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Sursa foto: Pro TV/La Măruță 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni