• PRO TV
  • Detaliul dureros pe care nimeni nu l-a observat la Kate Middleton la Trooping the Colour. Ce s-a văzut când prințesa a coborât din trăsură

Detaliul dureros pe care nimeni nu l-a observat la Kate Middleton la Trooping the Colour. Ce s-a văzut când prințesa a coborât din trăsură

Detaliul dureros pe care nimeni nu l-a observat la Kate Middleton la Trooping the Colour. Ce s-a văzut când prințesa a coborât din trăsură

Kate Middleton a produs mare bucurie la Londra, pe 15 iunie, când a participat la unul dintre cele mai importante evenimente regale ale acestei veri, Trooping the Colour.

Gallery

​După șase luni de absență, Prințesa de Wales și-a făcut pentru prima oară apariția la un eveniment public și a impresionat pe toată lumea la parada Trooping the Colour. Ea a strălucit în rochia albă cu bordură neagră, creată de designerul său preferat Jenny Packham.

Kate și-a făcut apariția la paradă alături de cei trei copii ai săi și a salutat mulțimea din trăsura regală cu care s-a plimbat prin centrul Londrei. Soția prințului William a fost așteptată cu mare entuziasm de mulțimea adunată la paradă. Ea a fost aplaudă minute întregi la plecarea trăsurii din Palatul Buckingham.

Detaliul pe care puțini l-au observat la Kate Middleton

Deși a afișat o imagine perfectă și a zâmbit pe tot parcursul paradei, s-a putut vedea clar că prințesa a slăbit considerabil în ultimele luni, iar tratamentul puternic și-a pus amprenta asupra fizicului său. În momentul în care a coborât din trăsura regală, Kate a avut, pentru câteva secunde, niște mișcări mai greoaie, însă și-a revenit rapid.

Kate Middleton nu a mai fost văzută în public de la Crăciun, dar vineri și-a anunțat prezența la "Trooping the Colour" printr-un mesaj emoționant.

„Învăț să am răbdare, mai ales în fața incertitudinii. Am fost profund impresionată de toate mesajele de susținere și încurajare primite în ultimele două luni. Pentru mine și pentru William, acestea au fost de mare ajutor în momentele dificile. Fac progrese bune, dar, așa cum știe oricine trece prin chimioterapie, există zile bune și zile rele. În zilele proaste mă simt slăbită și obosită, așa că trebuie să îmi ascult corpul și să mă odihnesc. Dar în zilele bune, când mă simt mai puternică, profit la maximum de starea mea de bine.

Tratamentul meu continuă și va mai dura câteva luni. În zilele în care mă simt suficient de bine, mă bucur să mă implic în activitățile școlare și să petrec timp făcând lucruri care îmi oferă energie și pozitivitate. De asemenea, încep să lucrez puțin de acasă", a transmis Prințesa de Wales.

Sursa foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni