• PRO TV
  • Gestul superb făcut de regele Charles pentru Kate Middleton la prima ei apariție publică. S-a văzut clar cât de mult o apreciază pe nora sa

Gestul superb făcut de regele Charles pentru Kate Middleton la prima ei apariție publică. S-a văzut clar cât de mult o apreciază pe nora sa

Gestul superb făcut de regele Charles pentru Kate Middleton la prima ei apariție publică. S-a văzut clar cât de mult o apreciază pe nora sa

Mii de susținători ai familiei regale britanice au trăit momente de bucurie intensă. Kate Middleton și-a făcut prima apariție publică după ce a fost diagnosticată cu cancer.

Gallery

​Alături de prințul William și cei trei copii ai lor, Kate a asistat la parada militară organizată cu ocazia zilei oficiale a Regelui. În balconul Palatului Buckingham, Regele Charles a fost foarte atent cu nora sa preferată și conversat cu ea pe tot parcursul ceremoniei. 

Kate a stat alături de Regele Charles în balcon, în timp ce avioane și elicoptere militare au survolat reședința regală. Imaginea familiei regale reunite a stârnit entuziasmul britanicilor, care au cântat imnul național în fața balconului.

Mii de britanici au mers la parada de la Trooping the Colour, după ce Kate Middleton a confirmat participarea sa. Vineri seară, prințesa a publicat o fotografie și a oferit noi detalii despre starea sa de sănătate:

"Fac progrese, dar, după cum știe oricine care trece prin chimioterapie, există zile bune și zile proaste. În zilele proaste te simți slăbit și obosit, și trebuie să-ți lași corpul să se odihnească."

În timpul spectacolului aerian, Regele Charles, el însuși în curs de tratament pentru cancer, a vorbit frecvent cu Kate, făcând-o să râdă.

"Cred că acest lucru reflectă mult despre rege, caracterul său și starea monarhiei. Regele a demonstrat, invitând-o pe Catherine, că este absolut încântat să împartă lumina reflectoarelor cu iubita sa noră, viitoarea regină," a declarat Jennie Bond, analistă a familiei regale.

Sursa foto: Getty 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni