• PRO TV
  • Cătălin Măruță, interviu cu Mircea Solcanu. Ce dezvăluiri a făcut fostul prezentator: „Am avut o tumoare care mi-a spart timpanul”

Cătălin Măruță, interviu cu Mircea Solcanu. Ce dezvăluiri a făcut fostul prezentator: „Am avut o tumoare care mi-a spart timpanul”

Cătălin Măruță, interviu cu Mircea Solcanu. Ce dezvăluiri a făcut fostul prezentator: „Am avut o tumoare care mi-a spart timpanul”

Mircea Solcanu a fost invitat la podcastul „Acasă la Măruță”, unde a povestit ce a mai făcut în ultimii zece ani de când s-a retras din televiziune și, în general, din showbiz.

Fostul prezentator TV, Mircea Solcanu, are o viață nouă după televiziune. L-a descoperit pe Dumnezeu. Trăiește singur și modest, spune Cătălin Măruță. Povestea lui este inedită, într-un episod de podcast în care și-a pus sufletul pe masă, după mulți ani în care puțini au mai știut ceva de soarta lui..., a mai adăugat Măruță.

View this post on Instagram

A post shared by Acasă La Măruță (@acasalamaruta)

Fostul prezentator spune că este pensionar: „Am 1100 de lei și pentru că am și niște datorii la ANAF - e mai mică”. 

Solcanu a mai povestit cum l-a descoperit pe Dumnezeu: „Mă întreabă lumea ce-am făcut în ăștia 10 ani și eu le răspund - nimic. Păi cum? Așa. Da m-am preocupat cu Dumnezeu”. 

În 2012, Mircea Solcanu a descoperit că are o tumoare pe creier. Prezentatorul a oferit mai multe detalii despre acest episod nefericit în podcast:  „Mi-a spart timpanul din interior spre exterior”

Acum doi ani, Mircea Solcanu și-a pierdut mama. Ea a fost imobilizată la pat, iar el a fost cel care a îngrijit-o pe parcursul mai multor luni. 

Interviul integral va avea premiera astăzi, 17 iunie, la ora 20:00.

Vezi și: 

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni