• PRO TV
  • Armin Nicoară, surprins alături de o altă femeie. Celebrul artist și-a exprimat sentimentele, chiar în mediul online: „Iubirea necondiționată”

Armin Nicoară, surprins alături de o altă femeie. Celebrul artist și-a exprimat sentimentele, chiar în mediul online: „Iubirea necondiționată”

Armin Nicoară, surprins alături de o altă femeie. Celebrul artist și-a exprimat sentimentele, chiar în mediul online: „Iubirea necondiționată”

La finalul săptămânii trecute, mama lui Armin Nicoară și-a aniversat ziua de naștere. Soția lui Petrică Nicoară a fost sărbătoriră cu mare fast de fiul ei, care a postat o fotografie cu aceasta, pe contul său de Instagram.

 

Gallery

Mama lui Armin Nicoară și-a aniversat ziua de naștere, iar artistul i-a transmis un mesaj emoționant, cu această ocazie. Soțul Claudiei Puican i-a urat „la mulți ani” persoanei care i-a dat viață.

Mama lui Armin Nicoară și-a aniversat ziua de naștere

Armin Nicoară își ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața lui și la fel a făcut și zilele acestea, când a fost ziua de naștere a mamei sale. Artistul a postat o fotografie cu ea, alături de un mesaj emoționant (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Fanii artistului i-au urat și ei tot ceea ce este mai frumos, iar familia a sărbătorit-o așa cum se cuvine, în această zi specială.

Citește și:

„Dragă mama, la mulți ani! Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine și pentru iubirea necondiționată pe care mi-o oferi în fiecare zi. Ești cea mai minunată persoană din viața mea și te iubesc din tot sufletul”, a fost mesajul postat de Armin Nicoară, în mediul online.

Armin Nicoară și Claudia Puican au contract prenupțial

În urmă cu doi ani, Claudia Puican și Armin Nicoară au devenit soț și soție. Nunta a fost una de poveste, iar petrecerea a ținut toată noaptea, fiindu-le alături cele mai importante persoane din viața lor.

Cu toate acestea, pentru a se asigura că nu vor exista discuții între ei din cauza banilor, cei doi artiști au decis să încheie un contract prenupțial, aspect despre care Armin Nicoară a vorbit la ceva timp de când soția lui a mărturisit că „banii lui sunt banii lui, banii mei sunt banii noștri”.

Citește și:

​Armin este de părere că semnarea contractului a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le puteau lua, deoarece, în acest fel, evită unele discuții ce ar putea duce la destrămarea mariajului.

„Ea își face banii ei. Când am făcut nunta, eu am făcut cu ea un contract prenupțial. Am zis «fiecare cu treaba lui», să nu apară discuții, să ne certăm, că «eu am făcut mai mult»”, a spus Armin Nicoară, în cadrul unei emisiuni televizate.

 

Sursa foto: Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni