• PRO TV
  • Oana Roman este în căutarea unui nou iubit. Fosta soție a lui Marius Elisei a dat anunț matrimonial și așteaptă pretendenții: „Divorțată după un mariaj mega toxic”

Oana Roman este în căutarea unui nou iubit. Fosta soție a lui Marius Elisei a dat anunț matrimonial și așteaptă pretendenții: „Divorțată după un mariaj mega toxic”

Oana Roman este în căutarea unui nou iubit. Fosta soție a lui Marius Elisei a dat anunț matrimonial și așteaptă pretendenții: „Divorțată după un mariaj mega toxic”

Oana Roman nu mai vrea să fie femeie singură și este pregătită pentru o nouă relație. Vedeta nu mai are timp de pierdut și a dat anunț matrimonial, în speranța că bărbatul visurilor ei își va face apariția.

Gallery

A trecut ceva timp de când Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit definitiv și este foarte clar că, între ei, nu mai există cale de împăcare. Dacă Marius Elisei nu a pierdut vremea și și-a găsit rapid pe altcineva, nu același lucru îl putem spune și despre fosta lui soție.

Oana Roman este pregătită pentru o nouă relație

După despărțirea de Marius Elisei, Oana Roman a preferat să se axeze pe muncă și pe Isa, fiica ei, care a fost foarte afectată de ceea ce s-a întâmplat între părinții săi. Cu toate acestea, acum, fiica lui Petre Roman este pregătită pentru a se pune și pe ea pe primul loc.

Citește și:

​Concret, a postat un anunț matrimonial, deoarece își dorește să își găsească pe cineva cu care, de data aceasta, să poată să construiască o relație sănătoasă. Aceasta a specificat criteriile pe care le are și nu este dispusă să accepte altceva decât ceea ce își dorește cu adevărat.

Oana Roman vrea un nou început

Încă de când s-a despărțit ultima oară de Marius Elisei, Oana Roman a tot precizat cât de mult a suferit din cauza lui. Lucrurile care s-au petrecut între ei au afectat-o și pe fata lor, iar aceasta a avut nevoie de ceva timp, pentru a trece peste.

Cu toate acestea, a trecut peste ce s-a întâmplat și este gata să se implice într-o nouă relație. Nu va accepta, însă, orice bărbat lângă ea și, tocmai din acest motiv, a spus, din prima, ce își dorește.

Citește și:

„Dacă e bal, bal să fie! Rog seriozitate 48. Berbec. Copil – fetiță de 10 ani pe care o cresc singură. Divorțată după un mariaj mega toxic. Apar în ziare că aia e, sunt persoană publică și e ceva ce nu se va putea schimba. Deci vin la pachet cu asta. Am casă, masă, mașină și cățel de 40 kg. Restul… E cancan. Îmi trebuie liniște și sentimentul că cineva mă protejează pe mine şi cele două suflete ce le am în grijă. Și musai călătorii, călătoresc mult și e hobby-ul meu preferat. Iubesc Franța și Coasta de Azur mai mult decât orice loc, dar sunt încă multe locuri pe care încă nu le-am văzut”, a fost mesajul postat de Oana Roman pe rețelele de socializare.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni