• PRO TV
  • Ultimul interviu al lui Amy Winehouse! "Nu sunt fericita!" VIDEO

Ultimul interviu al lui Amy Winehouse! "Nu sunt fericita!" VIDEO

Ultimul interviu al lui Amy Winehouse! "<span style="color: #f00">Nu sunt fericita</span>!" VIDEO

A murit din cauza ca s-a lasat de baut? Amy Winehouse a dat ultimul interviu in luna martie.

In ultimul interviu pe care l-a acordat Amy Winehouse, aceasta nu a vorbit despre droguri, alcool, turnee anulate sau viata sa amoroasa nefericita. Cântareata a vorbit despre lucrurile care au motivat-o: muzica, jazz si cântat.

Jurnalistul de la The Telegraph Neil McCormick, scrie ca vedeta arata mult mai bine si mai sanatoasa decât de obicei.

Amy Winehouse a inregistrat atunci o melodie impreuna cu legendarul Tony Bennett: "Este atat de bine sa fiu in studio cu Tony. Este singurul motiv pentru care ma aflu aici. Am crescut cu inregistrarile tale. M-ai invatat sa cant. N-o sa plâng, n-o sa plâng. Putem sa cântam din nou? Sunt groaznica. Nu vreau sa-ti irosesc timpul. Sunt cel mai dur critic al meu si daca nu imi iese cum mi-am imaginat, nu sunt fericita", i-a spus lui Bennett.

Ea i-a vorbit lui Neil McCormick despre emotiile sale dinaintea oricarui spectacol: "M-am nascut cântareata, dar in realitate sunt destul de timida. Stii cum e? Nu vreau sa fiu sentimentala, dar e ca atunci când esti indragostit si nu poti mânca, nu poti dormi. Dar in minutul in care urc pe scena, in care incep sa cânt, totul e OK."

Tony Bennett despre problemele pe care le avea Amy Winehouse cu drogurile

A murit din cauza ca s-a lasat de baut?

Rudele lui Amy  au lansat o ipoteza socanta potrivit careia Amy ar fi decedat din cauza ca s-a lasat brusc de baut. "Corpul ei a suferit atât de mult din cauza ca ii lipsea alcoolul, incât a cedat" a declarat un apropiat al artistei, potrivit The Sun. Dupa ce timp de trei saptamani nu a pus gura pe alcool, Amy bause mult gin cu RedBull cu doar trei zile inainte sa moara.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni