• PRO TV
  • Lia Sinchevici s-a distrat la muzeul figurilor de ceara din Londra. Vezi ce a facut!

Lia Sinchevici s-a distrat la muzeul figurilor de ceara din Londra. Vezi ce a facut!

Lia Sinchevici s-a distrat la muzeul figurilor de ceara din Londra. Vezi ce a facut!

Agenta ”Serviciului Roman de Comedie” de la Pro Tv Lia Sinchevici si-a petrecut vacanta de vara in doua locatii diferite, dar la fel de fermecatoare: Milano si Londra. Daca prima dintre ele este destinatia perfecta pentru cumparaturi, capitala Marii Britanii s-a dovedit a fi pe placul actritei de la Pro Tv pentru superbele locatii care se pot vizita. ”

Vara aceasta am ajuns pentru prima oara in Londra, care m-a cucerit din prima zi cu muzeele, cladirile, parcurile sale si, bineinteles, Tamisa”, spune Lia incantata. Sfatul acesteia pentru toti cei care vor sa viziteze capitala britanica este sa faca turul orasului cu City Bus-ul: ”E cel mai simplu lucru pe care turistii il pot face pentru a nu rata nimic. Eu am ales aceasta varianta si am putut vedea astfel toata Londra cu locurile ei superbe: Tamisa, Big Ben, Buckingam Palace, Trafalgar Square, London Eye si multe altele.”

Cea mai amuzanta zi a fost insa cea petrecuta la celebrul Madame Tussaud’s, muzeul figurilor de ceara, unde Lia a reusit sa pacaleasca un grup de turisti. ”Faceam poze cu replicile din ceara ale vedetelor internationale, iar la un moment dat am rugat-o pe prietena mea sa ma pozeze intr-un colt, prefacandu-ma ca sunt si eu din ceara. In momentul acela, pe langa noi a trecut un grup de asiatici: au fost convinsi ca sunt si eu o statuie, atat de bine m-am prefacut incat s-au apropiat mai mult si mi-au facut poze. Eu nu mi-am propus nicio secunda sa ii pacalesc, vroiam doar sa ma amuz cu prietena mea, iar in clipa cand au vazut ca sunt cat se poate de reala au izbucnit toti in ras. Mi-am jucat bine rolul”, isi aminteste amuzata Lia.

Zilele perfecte petrecute la Londra au fost completate de vizita la Milano, unde actrita de la ”Serviciul Roman de Comedie” spune ca cel mai mult ii place sa se plimbe pe stradutele cu magazine imbietoare. ”E locatia perfecta pentru cumparaturi, mai ales in perioada reducerilor cand gasesti cam tot ce-ti pofteste inima. In plus, sfatul meu pentru cei care merg la Milano in prima saptamana din august este sa nu se limiteze doar la shopping, ci sa isi rezerve bilete la Festivalul International de Film din Milano. E magic”, a mai spus Lia.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni