• PRO TV
  • ASTA este cea mai socanta campanie anti-fumat: Imagini cu oameni pe patul de moarte vor acoperi pachetele de tigari! FOTO

ASTA este cea mai socanta campanie anti-fumat: Imagini cu oameni pe patul de moarte vor acoperi pachetele de tigari! FOTO

<span style="color:#f00;">ASTA este cea mai socanta campanie anti-fumat:</span> Imagini cu oameni pe patul de moarte vor acoperi pachetele de tigari! FOTO

O campanie anti-fumat contine cele mai socante imagini de avertizare de pâna acum, cu fotografii ale fumatorilor aflati in pragul mortii din cauza cancerului

Imaginile vor aparea pe pachetele de tigari vândute in Canada incepând cu anul viitor, pentru a respecta o noua lege care spune ca 75% din suprafata pachetelor de tigari trebuie sa fie acoperita cu un mesaj anti-fumat, scrie dailymail.co.uk.

Oficialii din domeniul sanatatii sunt de parere ca acesta este cel mai agresiv mesaj anti-fumat lansat in lume pâna in prezent.

Una dintre imagini arata o femeie slabita, fara par, stând pe patul de moarte. Mesajul care insoteste imaginea este: "Asa arata moartea provocata de cancer".

O alta imagine reprezinta un barbat cu un tub atasat de gât, iar mesajul este: "Cancerul la gât. Este greu de inghitit".

Alte imagini socante reprezinta copii afectati de adultii care fumeaza in jurul lor, o femeie insarcinata care refuza o tigara si radiografia unui plamân afectat de boala.

Ministrul Sanatatii din Canada a aparat mesajele, spunând ca acestea au fost create pentru a soca si a speria.
"Vrem sa facem imaginile mai mari si mai usor de inteles. Fotografiile sunt socante. Pot fi si putin inspaimânttoare, insa aceasta este realitatea fumatului", a declarat ministrul.

Mediafax

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni