• PRO TV
  • Imagini de COLECTIE cu cea mai cunoscuta prezentatoare de stiri din Romania, plus anuntul pe care-l asteptai de 8 ani:

Imagini de COLECTIE cu cea mai cunoscuta prezentatoare de stiri din Romania, plus anuntul pe care-l asteptai de 8 ani:

<span style="color:#f00;">Imagini de COLECTIE</span> cu cea mai cunoscuta prezentatoare de stiri din Romania, plus <span style="color:#f00;">anuntul </span>pe care-l asteptai de 8 ani:

Cum crezi ca arata Andreea Esca la varsta de 5 ani?

Acceseaza GALERIA FOTO de mai jos pentru a vedea poze cu Andreea Esca din copilarie si din adolescenta.



Cu o zi in urma, cea mai cunoscuta prezentatoare de stiri din Romania a anuntat ca si-a facut, in sfarsit!, cont pe reteaua de socializare Facebook, pentru a putea comunica direct cu fanii ei. Aceasta este pagina oficiala de Facebook a Andreei Esca.

Vedeta ProTV s-a hotarat abia de curand sa isi deschida un cont pe Facebook, la 8 ani de la infiintarea retelei de socializare: „Imi place contactul direct cu oamenii. Sunt mai de moda veche... dar n-am nimic impotriva Facebook-ului, pentru ca pe multi ii ajuta sa comunice lucruri importante sau sa se regaseasca dupa ani de zile", declara ea, intr-un interviu mai vechi.




Intra in studioul Stirilor ProTV
si vezi daca ai si tu stofa de prezentator. CLICK AICI ca sa dai o proba de microfon si afla daca primesti nota de trecere de la Andreea Esca!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni