• PRO TV
  • Cat de trist! Fosta sotie a lui Elvis Presley si-a distrus fata cu operatii estetice si e de nerecunoscut GALERIE FOTO

Cat de trist! Fosta sotie a lui Elvis Presley si-a distrus fata cu operatii estetice si e de nerecunoscut GALERIE FOTO

Cat de trist! Fosta sotie a lui Elvis Presley si-a distrus fata cu operatii estetice si e de nerecunoscut GALERIE FOTO

Priscilla Presley a fost una dintre cele mai frumoase femei de la Hollyood. In ultimii 10 ani ani, insa, din cauza unui numar exagerat de operatii estetice, ea seamana tot mai putin cu femeia de care s-a indragostit Regele Rock & Roll si tot mai mult cu…Jokerul din Batman.

Totul a inceput in 2003, cand un argentinian, care s-a recomandat drept “doctorul Daniel Serrano”, a facut senzatie la Hollywood anuntand ca are o potiune mai buna decat Botoxul – un ser cu efect de intinerire, care odata injectat intr-o fata ridata si cu pielea lasata, o transforma intr-una cu aspect tineresc si proaspat.

Priscilla, impreuna cu alte vedete, precum sotia lui Larry King, Shawn, si sotia lui Lionel Richie, Diane, a acceptat bucuroasa sa fie injectata cu serul minune.

A existat o problema, insa. Serrano nu avea licenta de medic, iar substanta pe care o injecta nu era aprobata de Comisia pentru Medicamente – de fapt, era un fel de silicon auto, folosit pentru a uleia masinile.
Doctorul a fost condamnat la 18 luni de inchisoare pentru conspiratie, trafic de substante ilegale si realizare de proceduri chirurgicale fara licenta.

Poate ca fost sotie a lui Elvis a fost naiva atunci cand s-a supus respectivelor injectii, dar acestea nu au fost singurele interventii cosmetice la care s-a supus de buna voie. Plasticienii specialisti care i-au studiat pozele au spus ca, dupa infatisare, se pare ca Priscilla a suferit mai multe rinoplastii, injectii cu Botox, injectii in obraji cu silicon sau grasime, o operatie de lifting al sprancenelor, un lifting facial total si o operatie de marire a buzelor.

Priscilla a fost casatorita timp de 6 ani cu Elvis, din acest mariaj rezultand o fiica, Lisa Marie Presley. Priscilla a fost apoi implicata intr-o relatie de 22 de ani cu regizorul si scenaristul italian Marco Garibaldi, iar in prezent cu producatorul TV britanic Nigel Lythgoe.

Vezi in GALIERA FOTO mai multe imagini cu Priscilla inainte si dupa interventiile chirurgicale!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni