• PRO TV
  • Vantu se uita la “Serviciul Roman de Comedie”

Vantu se uita la “Serviciul Roman de Comedie”

Vantu se uita la “Serviciul Roman de Comedie”

Miercuri seara, la Pro Tv, de la 20.30, “Serviciul Roman de Comedie” continua gala premiilor Boul de Aur cu premiati unul si unul, la OfTV dezbaterile devin tot mai aprinse, Vantu (Dragos Musat) e cu ochii pe SRC, iat nea Grigore (Catalin Neamtu) vrea sa se faca reporter.

In mini-serialul editiei, Sorin Ovidiu Vantu (Dragos Musat) se uita la televizor la “Serviciul Roman de Comedie” impreuna cu o tanara din Rep. Moldova si imparte in stanga si-n dreapta comentarii spumoase. Tot miercuri, bugetarii vin sa-i multumeasca lui Basescu (Valentin Darie) pentru ca vrea sa le mareasca salariile si ii aduc in dar o... pisica. Ce se va intampla cu aceasta, telespectatorii vor vedea miercuri seara la Pro Tv.


Iar la gala premiilor Boul de Aur, SRC ii premiaza pe hotii care doboara un stalp de inalta tensiune de 60 de tone, pe baiatul care a taiat un copac ce a cazut direct pe casa unor localnici, dar si pe barbatul din Iasi care, de suparare ca nu a putut sa vanda un televizor, a vrut sa se sinucida, nu a reusit si astfel a aruncat in aer tot blocul. Acesta (Orlando) va interpreta si un cantec parodie, “Balalau si ceasu’ rau”: “Balalu statea la bloc,/ La tigara a dat foc,/ Cand a aprins un chibrit,/ Facu blocul satelit.”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni