• PRO TV
  • JOJO s-a hotarat: vrea sa-si puna silicoane! Afla cand ii poti admira noul bust

JOJO s-a hotarat: vrea sa-si puna silicoane! Afla cand ii poti admira noul bust

JOJO s-a hotarat: <span style="color:#f00;">vrea sa-si puna silicoane!</span> Afla cand ii poti admira noul bust

Miercuri seara veti avea parte de o surpriza de proportii.

Madam Marga (Jojo) este decisa sa faca o mare schimbare: vrea sa-si puna silicoane. Iar pentru asta, simpatica babuta de la “Serviciul Roman de Comedie” va apela la sfaturile unui specialist, care ii propune mai multe variante. 


Pentru ca nu doreste insa sa cheltuiasca foarte multi bani, Marga ia hotararea sa isi puna silicoane atipice, cum numai la SRC poti vedea: sunt din argila de Horezu, fabricate de niste mesteri olari si necesita mare atentie la caldura pentru ca se pot intari si crapa. Ce se va intampla cu decizia Margai, veti afla in editia de miercuri, de la 20.30, la ProTV.



***

Tot atunci, reporterii frenetici Catalin Neamtu si Cosmin Natanticu merg acasa la Irinel Columbeanu pentru un interviu care se va lasa cu hohote de ras. Acesta le va povesti reporterilor SRC ca daca va castiga alegerile in Capitala, are de gand sa se mute in Primarie, sa plateasca chirie si sa locuiasca acolo.

Si Marian Vangelie vine miercuri seara la “Serviciul Roman de Comedie” pentru un interviu spumos si nu va pleca inainte sa doneze pentru o cauza umanitara un ceas de colectie.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni