• PRO TV
  • Promotii de neuitat la Apropo TV

Promotii de neuitat la Apropo TV

Promotii de neuitat la Apropo TV

Istoria este o carte care nu se scrie cu una cu doua, de aceea merita subliniate cu rosu momentele care au reusit sa faca senzatie in randurile poporului.

 

Principalul capitol care a isterizat si mobilizat in masa este, fara indoiala, cel al promotiilor istorice.

Duminica, 27 mai, la ApropoTv, de la ora 13.05, pe ProTV si pe voyo.ro, Andi Moisescu trece in revista momente memorabile ale celor mai tari promotii ale ultimilor ani.

Una din „invitatii” speciali ai editiei este desigur, inimioara Maggi, ce a reusit sa impanzeasca geamurile romanilor de pretutindeni, cu mesaju-i cald si delicios. Odata inimioara pusa, cum s-ar spune, pe tapet, e comentul ca vestitul credit doar cu buletinul sa treaca la rampa. El promitea, practic, implinirea celor mai ambitioase vise cu o singura vizita sincera si legitimata la magazinele specializate. Telefonia mobila si-a avut si ea cele 5 minute de glorie, sau mai exact, primele 3 secunde gratuite. Sau cine ar putea uita weekendurile presarate cu conversatii la 1 cent pe minut?

Lucian Mandruta, Marius Florea Vizante si Amalia Enache vin duminica, ora 13:05 sa-si povesteasca propriile amintiri legate de epoca de aur a campaniilor promotionale. 

La rubrica Destine, ApropoTv pune lumina reflectoarelor pe relatia dintre Octavian Belu si Mariana Bitang.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni