• PRO TV
  • Gemenii sunt aproape de succes. Horoscopul zilei de 14 iunie 2012

Gemenii sunt aproape de succes. Horoscopul zilei de 14 iunie 2012

Gemenii sunt aproape de succes. Horoscopul zilei de 14 iunie 2012

Iata ce va rezerva astrele pentru ziua de astazi.

 

GEMENI

Se apropie un succes, poate fi incununarea muncii voastre din ultimii ani, nu de cateva luni si o sa fie o implinire sufleteasca, o confirmare a valorii.

RAC

O sa va tenteze cineva cu un job si poate n-o sa mai bateti in retragere, ca de obicei, ci o sa va faceti curaj sa demarati ceva nou-nout.

LEU

Va faceti timp sa va cultivati un hobby, sa practicati un sport, sa faceti apel la resursele interioare de creativitate, sa va hraniti cu tot ce e frumos, cu arta.

FECIOARA

O sa urcati treapta cu treapta scara sociala, a succesului, vor mai fi si mici ezitari, piedici, bariere, blocaje, dar in cele din urma meritele voastre sunt de necontestat.

BALANTA

Faceti rezervare pentru week-end sau pentru vacanta, desi se poate sa plecati si in delegatie undeva in tara sau intr-un oras strain.

SCORPION

O sa reglati situatia financiara, cereti o suplimentare de credit ca sa aveti cu ce sa achitati rate, facturi, sa nu lasati lucrurile la voia intamplarii.

SAGETATOR

O sa fiti cooptati intr-o activitate care sa va puna in valoare, sa va aseze pe un piedestal pe unii dintre voi, ma rog, sunt sanse de emancipare la modul general.

CAPRICORN

Ii puteti reaminti sefului ca v-a promis bani si ca n-ati uitat, poate face cumva sa vi-i vireze in cont, sa va platiti si voi facturile si ratele de la banca.

VARSATOR

S-ar putea s-aveti asteptari prea mari de la omul drag, dar el sa se confrunte cu un soi de blocaj afectiv, care nu inseamna ca nu va iubeste.

PESTI

O sa cheltuiti niste bani poate pentru ca aveti o petrecere sambata, duminica si sunt destul de multe lucruri de cumparat si apoi de pregatit, daca nu platiti pe altcineva.

BERBEC

Va faceti rezervare pentru week-end sa plecati pe undeva, sa nu riscati sa bateti drumul pana acolo si sa nu aveti unde dormi, mai ales daca luati si copiii.

TAUR

Vi se implinesc niste asteptari, va gasiti de lucru, intrati intr-o combinatie parteneriala care sa rezoneze cu stilul vostru, e ceva promitator.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni