• PRO TV
  • Rihanna face victime. Chris Brown a batut un nou record: 16 copci. Vezi cum rapperul a umplut de sange o tanara

Rihanna face victime. Chris Brown a batut un nou record: 16 copci. Vezi cum rapperul a umplut de sange o tanara

Rihanna face victime. Chris Brown a batut un nou record: 16 copci. Vezi cum <span style="color: rgb(255, 0, 0);">rapperul a umplut de sange o tanara</span>

Chris Brown si Drake au fost protagonistii unui conflict intr-un club din New York, in urma caruia mai multi oameni s-au ales cu rani grave.

Cei doi cantareti au inceput o cearta pronind de la Rihanna, iar atmosfera s-a incins din ce in ce mai tare si lucrurile au degenerat intr-o adevarata batalie in timpul careia s-a ajuns ca cei prezenti in club sa fie loviti cu sticle, pahare si alte obiecte periculoase.

Cei doi artisti s-au intalnit in clubul newyorkez WIP, iar Chris Brown a trimis o sticla de sampanie, pe post de "oferta de pace", la masa la care se afla Drake. Potrivit unor persoane prezente la fata locului, sticla i-a fost returnata cu un bilet in care Drake a scris: "Ma culc cu iubirea vietii tale. Impaca-te cu ideea asta!", acesta fiind motivul pentru care s-a iscat intregul scandal.

J.WOW! Jennifer Lopez a inceput turneul mondial cu o aparitie de neuitat. Si-a pus in valoare formele cu sute de diamante

Una dintre victime, Hollie C, o turista australiana, a avut nevoie de 16 copci in urma acestui incident in care a fost lovita cu o stica in cap.

Nici Chris Brown nu a scapat mai usor, potrivit fotografiilor pe care le-a postat pe twitter, in care mai multe taieturi pe fata.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni