• PRO TV
  • Gemenii isi rezolva problemele financiare. Horoscopul zilei de 18 iunie

Gemenii isi rezolva problemele financiare. Horoscopul zilei de 18 iunie

Gemenii isi rezolva problemele financiare. Horoscopul zilei de 18 iunie

RAC: Ii puteti aborda pe mai marii vostri de la job sa le cereti o favoare, sa va dea bani, zile libere, sa va finanteze un proiect si sa capatati notorietate.

 

(GEMENI)

E posibil sa incasati bani din activitati particulare, din colaborari, sa va asigurati un venit constant, sa rezolvati problema ratelor si a cheltuielilor lunare.

(LEU)

Se poate solutiona o problema legata de o locuinta pe care vreti s-o vindeti, s-o inchiriati si cel mai mare ajutor va veni de la banca, altminteri e greu sa va-mprumute cineva atatia bani.

(FECIOARA)

Noutati la slujba, e mai mult de lucru, dar sunteti apreciati, vi se dau, pe langa bani, si alte suplimente, bonusuri, e altceva decat pana acum.

(BALANTA)

Un reviriment afectiv, o sa reveniti la vremuri mai bune si va veti implica in diverse activitati care sa va stimuleze latura creativa, talentul.

(SCORPION)

O confirmare, ca va puteti apuca de un proiect care v-ar aduce bani, glorie si e bine sa va alegeti cu mare grija colaboratorii sa fie toata lumea serioasa, muncitoare.

(SAGETATOR)

Va invita cineva in oras, poate luati masa impreuna, se infiripa o poveste sentimentala sau poate fi cineva de care v-ati separat si-i mai acordati o sansa.

(CAPRICORN)

Foarte posibila reusita la serviciu, veti lua si bani, dar o sa fiti investiti cu mai multa incredere, si o sa ajungeti in postura de sefi, cat de curand.

(VARSATOR)

Intrevederi cu partenerii de afaceri sa reglati diverse situatii, sa va cereti banii, drepturile, sa le ascultati cerintele si celorlalti oameni din echipa.

(PESTI)

O sa obtineti o legalizare dupa lungi asteptari si va puteti dezvolta afacerile, o sa rulati banii pe care-i veti castiga, o sa faceti investitii.

(BERBEC)

Va intra niste bani si o sa va puteti cumpara acele lucruri de care-aveti nevoie, de mancare sau poate o tinuta vestimentara pentru evenimentul la care-o sa va duceti.

(TAUR)

Se poate sa incasati niste bani din urma si sa va faceti si voi o bucurie sau alor vostri, copiilor sa le luati ce le place, sa-i duceti la jocurile preferate.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni