• PRO TV
  • Prostituatele si cersetorii ROMANI au invadat Germania. Vezi totul la "Romania, te iubesc!", in intregime pe Voyo.ro

Prostituatele si cersetorii ROMANI au invadat Germania. Vezi totul la "Romania, te iubesc!", in intregime pe Voyo.ro

Prostituatele si cersetorii ROMANI <span style="color: rgb(255, 0, 0);">au invadat Germania. </span>Vezi totul la "Romania, te iubesc!", in intregime pe Voyo.ro

Intra pe Voyo.ro sa vezi editia de duminica.

Editia de duminica a emisiunii Romania, te iubesc!, in care au fost prezentate reportajele Codrul, frate cu strainul, Zmeura de aur si „Ambasadorii” Romaniei, a fost lider absolut de audienta, atat pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse între 18 si 49 de ani, cat si pe publicul din mediul urban.

4,5 puncte de rating si 17,7 procente din cota de piata a obtinut în medie ProTv, pe publicul comercial, în intervalul 18:00 – 18:58, atunci cand a fost difuzata emisiunea Romania, te iubesc!. Prima Tv, urmatoarea clasata, obtinea mai putin de jumatate, respectiv 1,9 puncte de rating si 7,6% din cota de piata. În tot acest timp, Antena 1 se clasa abia pe locul al III-lea, cu doar 1,6 puncte de rating si 6,1 procente din cota de piata.

ProTv a fost fruntas si pe publicul din mediul urban, unde a înregistrat o medie de 4 puncte de rating si un share de 13,3 procente. Antena 3, urmatoarea clasata, înregistra 3,6 puncte de rating si 12, 1 procente din cota de piata, în timp ce Antena 1 nu intra în topul celor mai urmarite 5 programe de televiziune.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni