• PRO TV
  • Hipopotamul, cel mai bun prieten al coregrafului. Edi Stancu l-a invatat pe Emilio sa se spele pe dinti. VIDEO

Hipopotamul, cel mai bun prieten al coregrafului. Edi Stancu l-a invatat pe Emilio sa se spele pe dinti. VIDEO

Hipopotamul, cel mai bun prieten al coregrafului. Edi Stancu l-a invatat pe Emilio sa se spele pe dinti. VIDEO

Edi Stancu, Bogdan Boanta si surorile Cheeky Girls sunt vedetele care fac circ la “Serviti, va rog!” si pe 29 august de la ora 20:30 la ProTV si pe voyo.ro. Veniti cu ganduri mari de a-l impresiona pe Nea Marin, cei patru nu scapa insa de pedepse si tot felul de peripetii.

Hranitul animalelor de la circ este o proba de foc pentru toate vedetele. Bogdan, Edi si cele doua gemene nu au scapat nici ei. Gabriela a avut ceva de furca cu pinguinii care o ciupeau de picioare in momentul in care incerca sa le dea de mancare, iar Bogdan Boanta a avut mari emotii cand a aruncat peste pelicanilor, fiind inconjurat de ciocuri infometate din toate partile.

Doar pe Voyo.ro poti sa vezi show-ul IN AVANS

Pentru Edi lucrurile au stat ceva mai simplu si asta deoarece coregraful de la “Dansez pentru tine” a impartit practic painea cu hipopotamul Emilio. Ba mai mult, a incercat sa-l obisnuiasca pe acesta cu obiceiurile sanatoase si si-a folosit propria periuta de dinti pentru a-i curata dantura.




Oricat de mult s-au straduit, surorile Cheeky nu au intrat pe deplin in gratiile lui Nea Marin, care intr-un moment de nemultumire a inceput sa alerge dupa ele cu o nuia. Povestea nu se opreste doar la alergat, pentru ca a si reusit sa le atinga destul de tare cu nuiaua. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni