• PRO TV
  • Bianca Dragusanu vorbeste despre participarea la "Dansez pentru tine". Care sunt cele 3 CALITATI care o recomanda pentru ringul de dans:

Bianca Dragusanu vorbeste despre participarea la "Dansez pentru tine". Care sunt cele 3 CALITATI care o recomanda pentru ringul de dans:

Bianca Dragusanu vorbeste despre <span style="color:#f00;">participarea la "Dansez pentru tine".</span> Care sunt <span style="color:#f00;">cele 3 CALITATI</span> care o recomanda pentru ringul de dans:

Bianca Dragusanu, pe care am vazut-o recent la "Serviti, va rog", va participa din toamna si la "Dansez pentru tine".

Bianca Dragusanu este una dintre vedetele pe care telespectatorii ProTV le vor putea urmari in aceasta toamna evoluand pe ringul visurilor, pentru a schimba in bine viata unui om pus la grele incercari, in cel de-al XIII-lea sezon al super show-ului "Dansez pentru tine". 
 

Decizia de a participa la emisiunea care a schimbat zeci de destine nu a fost una usor de luat, tocmai pentru ca Bianca este de parere ca "Dansez pentru tine" este o competitie complexa si o provocare pentru oricine, indiferent cat de bine stapaneste arta dansului. 

"Mi-a luat ceva timp sa ma decid, dat fiind faptul ca primisem mai multe propuneri in aceeasi perioada si a fost o alegere dificila. "Dansez pentru tine" este insa o competitie complexa si sper sa ma ridic la nivelul asteptarilor si al show-ului. Consider ca acest show este o provocare pentru oricine, indiferent daca stie sa danseze sau nu" spune Bianca.

Roscata este optimista si, desi in ultima perioada a avut probleme medicale, iar participarea la "Dansez pentru tine" o va solicita foarte mult din punct de vedere fizic, crede ca va face fata cu brio. Mai ales ca este responsabila, disciplinata si are o dorinta nemarginita de a evolua, dupa cum marturiseste singura in interviul acordat ProTV Magazin.

"Eu fac eforturi sustinute de foarte multi ani. Cam orice forma de disciplina imi este familiara. Si nu sunt prea slaba. Atata timp cat eu ma simt bine in pielea mea, nu conteaza cate kilograme am. Insist asupra disciplinei din viata mea si vorbesc aici despre faptul ca nu ma abtin de la nimic, ci sunt disciplinata" a mai adaugat ea.

Bianca a povestit in interviul pentru  ProTV Magazin si cum arata o zi obisnuita din viata ei: "Zilelele mele sunt diferite, dar totusi au ceva in comun: dorm noptile, ma trezesc dimineata, imi onorez obligatiile de peste zi, obligatii care sunt multe si zilnice, nu lenevesc, nu stau tolanita. Sunt o persoana responsabila, foarte activa si imi fac timp si pentru prieteni, pentru persoanele importante."

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni