• PRO TV
  • EXCLUSIV: Tatal gimnastei acuzate ca se prostitueaza in Germania: "Statul roman nu ii da nici 5 bani"

EXCLUSIV: Tatal gimnastei acuzate ca se prostitueaza in Germania: "Statul roman nu ii da nici 5 bani"

EXCLUSIV: Tatal gimnastei acuzate ca se prostitueaza in Germania:<span style="color: rgb(255, 0, 0);"> "Statul roman nu ii da nici 5 bani"</span>

Gheorghe Leonida, tatal fostei gimnaste Floarea Leonida, despre care s-a scris ca este angajata intr-un bordel in Germania, a fost invitatul lui Catalin Maruta la Happy Hour.

Barbatul a incercat sa gaseasca explicatii pentru gestul Floarei. A luat in calcul chiar o posibila razbunare sau traficul de carne vie.

Cu toate acestea, omul spune ca, daca Floarea a recurs de bunavoie la acest mod de a-si castiga existenta, pentru ca in Germania prostitutia este legala, nu are nicio justificare.

     Miercuri, de la 17.45: Bianca Dragusanu, pentru prima data la "Happy Hour". Roscata dezvaluie care sunt sansele sa se impace cu Cristea 

"Nu exista asa ceva. Poate dupa ce murim noi. Aici a fost ceva la mijloc. Ori a fost racolata, ori altceva", a spus Gheorghe Leonida la Happy Hour.

"Cand am vorbit cu ea, plangeam si noi, plangea si ea. Am inima sfasiata", a mai afirmat plangand parintele tinerei.

"Sa vina acasa, ca o asteptam cu drag. Chiar daca e adevarat, chiar daca nu e adevarat, tot copilul nostru iubit ramane", i-a transmis el Floarei.





Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni